Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βλέπει» παραμονή ο Ορφέας

«Βλέπει» παραμονή ο Ορφέας

0
orfeas doksa
Dodekanisos

Ήττα που τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες γνώρισε ο Εθνικός Αρχίπολης στα Μαριτσά. Οι παίκτες του Γιάννη Χατζησταμάτη έχασαν με 1 – 0 και πλέον ισοβαθμού στη ζώνη του υποβιβασμού με τον Ορφέα ο οποίος κέρδισε πολύ εύκολα τη Δόξα Ψίνθου με 4 – 1. Η σημερινή νίκη ήταν η έκτη συνεχόμενη για τους «πράσινους» οι οποίοι στα τελευταία παιχνίδια κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Ο Ηρακλής πάντως στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και η νίκη του κρίνεται δίκαιη., Μάλιστα σημείωσε και ένα ακόμα τέρμα (με τον Χειμωνέτο στο 10’) το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσαίντ, όμως οι γηπεδούχοι έχουν άλλη άποψη και διαμαρτύρονται.
Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Πάττας στο 68’ ο οποίος κατάφερε να «κλέψει» τη μπάλα από δυοπ αντιπάλους μέσα στην περιοχή και να πλασάρει στη γωνία τον τερματοφύλακα Ο. Μπεγκάσι (1 – 0).
Δεν απέφυγε ορισμένα λάθη ο διαιτητής Κώστας Καραγιάννης (Φραγκίνης, Παπαγιαννίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καστανάκης, Φασάκης, Σαββάκης, Τσούφιος, Μπιλιάς, Καρίκης, Κούρος, Χειμωνέτος (83’ Λενιού), Πάττας, Χατζηκωνσταντής (70’ Φελεσάκης), Παπακωντσαντής (52’ Τσαλώλης)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ο. Μπεγκάσι, Ηλ. Μπαϊρακτάρης, Τσοπανάκης, Μπάρτζος, Μ. Μπαϊρακτάρης (75’ Ε. Μπεγκάσι), Κουτσουμπάρης, Γιαννακόπουλος, Παπανθύμου (91’ Γ. Τσακίρης), Στ. Τσακίθρης (91’ Καραμολέγκος), Γιαννίκος, Μακαρούνας


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments