Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βλέπει κορυφή η ΑΕ Κως

Βλέπει κορυφή η ΑΕ Κως

0
aekos_kos
Dodekanisos
Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, από την οποία απέχει πλέον έναν βαθμό, βρέθηκε η ΑΕ Κως μετά την επικράτηση της επί του Ευαγόρα με 4-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, που διεξήχθη στο Στάδιο της Κω. Οι «βυσσινί» απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ από την πλευρά του ο Ευαγόρας έπαιξε ελεύθερα, χωρίς να καταφέρει αυτή τη φορά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι τα τελευταία δέκα λεπτά, οι δύο προπονητές Λεωνίδας Κούτσικας και Σπύρος Αγγελόπουλος παρακολούθησαν το ματς «παρέα» από την εξέδρα, αφού αποβλήθηκαν από τον Βαγγέλη Κατσιδώνη για διαμαρτυρία. Επίσης, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε στο ημίχρονο ο Κουρζής της ΑΕ Κω, ο οποίος τραυματίστηκε στο 39’ με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στην κνήμη.
Τα γκολ του αγώνα:
7′ Μακρινή μπαλιά του Φυτά στον Μπαρτσελό που με σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δημητρίου (1-0).
64′ Σέντρα του Μπαρτσελό, ο Πης κοντρόλαρε με το στήθος και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου για το 2-0.
66′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Μπαρτσελό, Πη και Ζαμάγια με τον τελευταίο με σουτ να κάνει το 3-0.
75′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Κώστα ο Παναγιώτου με κεφαλιά έκανε το 3-1.
82′ Ο Ζαμάγιας μπήκε από τα αριστερά και με πλασέ έκανε το 4-1 για την ΑΕ Κω.
Παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κατσιδώνη (Μάμμης, Ατσαλάκης) έχουν και οι δύο ομάδες.
ΑΕ Κως: Τσαραπατσάνης, Νυστάζος (71′ Ελευθεριάδης), Κουρζής (39′ λ.τ. Σταματίου, 52′ λ.τ. Δουλγεράκης), Καραγιαννάκης, Δραμουντανής, Ζαμάγιας, Φορτσέτι, Μαργαρίτης, Φυτάς, Πης, Μπαρτσελό
Ευαγόρας: Δημητρίου,Τσιώνης (77′ Τσικούρης), Παναγιώτου, Ζωάννου, Αγγελόπουλος, Τσομάνι (80’Μελέτης), Σκαφίδας, Κώστας, Αμοιρόπουλος, Αλαφάκης, Χατζηνικόλας (87′ Λιμπέρης)

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments