Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βιτώρης: “Ήρθε η στιγμή να βοηθήσουν όλοι!”

Βιτώρης: “Ήρθε η στιγμή να βοηθήσουν όλοι!”

0
Dodekanisos

Την πιο κρίσιμη καμπή των τελευταίων ετών διανύει αυτό το καλοκαίρι ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Και αυτό διότι ελέω κορωνοϊου, απαιτούνται πολλές βοήθειες για να μπορέσει να βγει η χρονιά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Είναι κάτι που επισημαίνει με δηλώσεις του στο news12 και ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Βιτώρης. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι η στιγμή που πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα για να μπορέσει να παραμείνει ψηλά. Τη θεωρώ την πιο κρίσιμη στιγμή των τελευταίων ετών. Λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τις δράσεις που κάναμε μέχρι τώρα για να ενισχύσουμε το σύλλογο και για τον λόγο αυτό ζητάμε και τη βοήθεια όλων μέσω της γενικής συνέλευσης που έχουμε ανακοινώσει”
Την Πέμπτη 13 Αυγούστου και όχι μια ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί τελικά η πολύ σημαντική γενική συνέλευση που έχει ορίσει ο Ποσειδώνας Καρπάθου και έχει καλέσει μάλιστα και τους τοπικούς φορείς για να παραστούν. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στη 1.30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments