Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βήμα τίτλου με Αρχοντούλη στο 90′!

Βήμα τίτλου με Αρχοντούλη στο 90′!

0
Dodekanisos


Ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Χάρις σε ένα τέρμα του Γιάννη Αρχοντούλη στο 90’ επικράτησε με 2 – 1 του Ηρακλή Μαριτσών και έμεινε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας προβάδισμα τριών βαθμών. Το παιχνίδι έγινε σε ένα κατάμεστο γήπεδο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 64’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρούσσου (1 – 0). Ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με τον Γεωργαλλή στο 71’ με τους γηπεδούχους πάντως να αμφισβητούν την εσχάτη των ποινών που δόθηκε από τον διαιτητή Νίκο Δημαράκη. Τη λύση για τους Κώους έδωσε ο ρόδιος Γιάννης Αρχοντούλης στο 90’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Μικκιού, Πλατέλλας (75’ Κεφαλιανός Μ.), Μαργαρίτης (59’ λ.τ. Μποϊλής), Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης, Ρούσσος, Χατζησουλεϊμάν (75’ Αρχοντούλης), Δρόσος, Νικήτας, Στεφανίδης (94’ Βλαντιμίροφ)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Κρητικός, Χατζηκοσμάς (83’ λ.τ. Κούρος), Γεωργαλλής, Παπαδημήτρης, Μπαούρης, Λολάκης, Φελεσάκης, Λερογιάννης (72’ Δράκος), Κορλός, Ανδρεόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments