Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Videos από το Πανδωδεκανησιακό

Videos από το Πανδωδεκανησιακό

6
pandodekanisiako3 fasi
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα τουρνουά beach volley το οποίο ήταν το 3ο στο πλαίσιο του Πανδωδεκανησιακού πρωταθλήματος που για πρώτη φορά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης στη συγκεκριμένη μορφή. Ακόμα ένα σαββατοκύριακο, έγιναν όμορφα παιχνίδια και συμμετείχαν πολλά παιδιά από το νησί μας όπως και από την Κω. Το news12 ήταν εκεί και σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε και εσείς μια γεύση με τρία video. Δείτε λοιπόν στιγμιότυπα από το τουρνουά των γυναικών, των ανδρών καθώς και την απονομή που ακολούθησε.

 {youtube}yju_2YV34aI{/youtube}
{youtube}WhK2iHpYSQQ{/youtube}
{youtube}JJ11xOZHvso{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spike
spike
10 years ago

Λοιπόν…

Αυτό το πράγμα δεν είναι ενημέρωση…
Μάλλον ο χορηγός επικοινωνίας, δείχνει σημάδια κούρασης…
Εκτός των πρώτων, καμία αναφορά για την συνολική κατάταξη…
Καμία αναφορά στην βαθμολογία, απλά και μόνο να δουν οι υπόλοιποι την βαθμολογία ή την συμμετοχή.

Δεν μπορείς να λες, “απόλυτη επιτυχία”, αγαπητή απούσα ΤΕ και να ευλογείς τα “γένια” σου.
Ή θα δουλέψετε, ή θα σας πάρουν με τις πέτρες.

mode
mode
10 years ago

[b]Μεγάλη αχαριστία[/b]
Καλησπέρα. Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα με την …κατάντια ορισμένων. Ποτέ δεν πίστευα ότι νοοτροπίες που υπάρχουν απλόχερα στο ποδόσφαιρο θα υπήρχαν και στο πολύ όμορφο άθλημα του βόλεϊ. Δεν μου αρέσει να ευλογώ τα γένια μου αλλά αυτή τη φορά θα του κάνω και ας μου επιτρέψετε, διότι η υπομονή έχει και τα όρια της. Αντί αγαπητέ ανώνυμε φίλε να πεις και ευχαριστώ που βρέθηκε κάποιος να ασχοληθεί και να κάνει …έστω κάτι (ότι και αν είναι αυτό) μιλάς και από πάνω. Δηλαδή σου πέφτουν λίγα τα τρία video που «ανέβηκαν» και οι σχετικές Δευτεριάτικες εκπομπές που προσωπικά έκανε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση αμέσως μετά τους αγώνες; Σε μάραναν τα συνολικά αποτελέσματα τα οποία βγήκαν αναλυτικά σήμερα (Τρίτη) και αυτό δεν είναι θέμα δικό μας αλλά της Τοπικής Επιτροπής. Εδώ παλιά δεν έβγαινε και τίποτα. Μόνοι τους έκαναν τους αγώνες, μόνοι τους έβλεπαν. Αν είσαι άνθρωπος του βόλεϊ, θεωρώ ότι είσαι τουλάχιστον πολύ αχάριστος για να μην χρησιμοποιήσω άλλη ορολογία. Άντε γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της…

[b]Δημήτρης Δραγάτης[/b]

palios
palios
10 years ago

κ. Δραγάτη μην ασχολείστε.
Εδώ και δύο χρόνια κάποιοι έχασαν προνόμια και χαρτζιλίκι και αυτό τους πειράζει.
Σε λίγο καιρό θα έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά να γράψεις (πίστεψέ με) και ο mr spike και η παρέα του δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

spike
spike
10 years ago

Αγαπητέ κε Δραγάτη

…κάνει …έστω κάτι (ότι και αν είναι αυτό) μιλάς και από πάνω.

Μόνος σου έδωσες την απάντηση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

…Άντε γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της…

Αν δεν θες την κριτική, καλύτερα να κλείσεις τα σχόλια για να μείνεις ικανοποιημένος στην γυάλα σου.

mode
mode
10 years ago

Αγαπητέ φίλε καλησπέρα ξανά. Την κριτική πάντοτε τη δέχομαι φθάνει να είναι καλοπροαίρετη. Η δική σου βγάζει εμπάθεια. Εκτός αυτού δεν μπορώ να δεχθώ την κριτική ενός ανώνυμου που φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια με το όνομα του. Αυτό που κάνεις εσύ το κάνουν και δεκάδες άλλοι «έξυπνοι» και κατά την άποψη μου δεν είναι θεμιτό. Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου σου και αραδιάζεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Αν έχεις κάτι να πεις ή να καταγγείλεις να έχεις το θάρρος να το κάνεις επώνυμα. Όμορφα και ωραία για να πάρεις και τις απαντήσεις που πρέπει. Έτσι έχω μάθει εγώ. Να μην κρύβομαι και να τοποθετούμαι δημόσια. Επιπρόσθετα θέλω να σου θυμίσω ότι το συγκεκριμένο site είναι ιδιωτική επιχείρηση και έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπίζομαι το όνομα μου και την υπόληψη μου. Θα πρέπει να λες και ευχαριστώ που δεν έσβησα τα κακόβουλα σχόλια σου. Είσαι διπλά αχάριστος λοιπόν.

[b]Δημήτρης Δραγάτης[/b]

spike
spike
10 years ago

Αγαπητέ κε Δραγάτη.

…αυτό δεν είναι θέμα δικό μας αλλά της Τοπικής Επιτροπής.
Επιτέλους κατάλαβες, ότι η δουλειά που κάνουν στην ΤΕ, είναι εντελώς ανεύθυνη. Ένα ή δύο άτομα δουλεύουν και οι υπόλοιποι γλάστρες.

…Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία…

Ας μην αναφερθώ ότι την ανωνυμία την προσφέρεις εσύ και χωρίς αυτήν δεν θα έκανες μούφα ρεπορτάζ για την υπόθεση των μεταλλίων.

… που δεν έσβησα τα κακόβουλα σχόλια σου.

Εγώ να δεχθώ για τα κακόβουλα, αλλά εσύ ξεχνάς να απαντήσεις για την ταμπακιέρα, τακτική ερασιτέχνη δημοσιογράφου, κάτι που δεν σου αρμόζει.

Άλλωστε διαγραφές – κατέβασμα άρθρου, (βλέπε ανώνυμη επιστολή προς Διαγόρα) μόνο εσύ το κατάφερες.
Μην μου κάνεις λοιπόν υποδείξεις…

Να δεχθώ ότι είμαι αχάριστος, αλλά εσύ είσαι κότα.