Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βγάζουν τα τακούνια, βάζουν τα ποδοσφαιρικά

Βγάζουν τα τακούνια, βάζουν τα ποδοσφαιρικά

0
koritsia_mpala
Dodekanisos

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε χθες ο Σταυρός Καλυθιών ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Οκτώβρη.

Το συγκρότημα του Νώντα Αξιώτη αναμένεται και αυτή τη σεζόν να έχει δύσκολο έργο αφού και φέτος ο ανταγωνισμός στον όμιλο που συμμετέχει θα είναι μεγάλος, ωστόσο όλοι στην ομάδα είναι πεπεισμένοι πως δίνοντας βάση στη δημιουργία ενός συνόλου που αν μη τι άλλο θα χαρεί την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, θα το εξαργυρώσουν αργά ή γρήγορα και σε μια εξαιρετική πορεία.
Ο προπονητής της ομάδας Νώντας Αξιώτης θα έχει στη διάθεση του 25 παίκτριες οι οποίες θα απαρτίζουν το νέο ρόστερ της ομάδας.
Οι μοναδικές απώλειες από το περσινό σύνολο είναι δύο ποδοσφαιριστριών οι οποίες για λόγους εγκυμοσύνης αναμένεται να λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ομάδα στην οποία όμως θα επιστρέψουν δριμύτερες από την επόμενη σεζόν.
Το θετικό βέβαια για τους ανθρώπους του Σταυρού είναι το γεγονός πως ενσωματώθηκαν με το υπόλοιπο σύνολο και ποδοσφαιρίστριες οι οποίες για δικούς της λόγους η κάθε μια, απείχαν από τα γήπεδα και αυτό ικανοποιεί τα μέλη της ομάδας τα οποία θέτουν ως πρωταρχικό τους στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας η οποία να θυμίζει περισσότερο οικογένεια.
Παράλληλα σημαντικό ρόλο για τη διοίκηση της ομάδας παίζει και το θέμα της καλύτερης οργάνωσης και αύξησης των Ακαδημιών καθώς τόσο η φιλοσοφία των ανθρώπων που απαρτίζουν το Δ.Σ όσο και του ίδιου του προπονητή των Ακαδημιών Κώστα Παπαδόπουλου είναι κοινή και έχει να κάνει με την αναγκαιότητα των Ακαδημιών οι οποίες πλέον τείνουν να γίνουν μορφή επένδυσης για τις ομάδες.
Το επίσημο ραντεβού των Ακαδημιών για την νέα χρονιά δόθηκε στο γήπεδο των Καλυθιών στις 15 Σεπτεμβρίου ημερομηνία κατά την οποία θα οργανωθούν οι ακαδημίες με βάση τις ηλικίες των νεοεισελθόντων κοριτσιών.
Τέλος να σημειώσουμε ότι η έδρα του Σταυρού θα είναι τόσο το γήπεδο Καλυθιών όσο και Κρεμαστής έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τα κορίτσια των γύρω περιοχών. Η διοίκηση της ομάδος δε θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Κρεμαστής όχι μόνο για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και για την μεγάλη αγκαλιά που πρόσφεραν στην ομάδα, συμβάλλοντας και αυτοί με το δικό τους τρόπο στην εξέλιξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Για τα σχέδια της ομάδας για την νέα περίοδο η υπεύθυνη οργάνωσης του Σταυρού, Ζωή Κώτη δήλωσε:
«Ξεκινάμε σε νέες βάσεις και είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε στις Ακαδημίες γιατί πιστεύουμε οτι θα είναι το μέλλον του αθλητισμού.
Έχουμε στόχο να περάσουμε πρότυπα μέσω του αθλητισμού, θέλουμε να μάθουμε στα κορίτσια που θα έρθουν κοντά μας τις έννοιες πειθαρχία και σεβασμός έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της ζωής και να τα αποτρέψουμε από τους κινδύνους που υπάρχουν σήμερα στην κοινωνία. Είμαστε ανοικτοί σε όλες τις συνεργασίες ακόμα και από ιδιώτες που έχουν οργανώσει τμήματα κοριτσιών 5×5.
Φέτος αποφασίσαμε να διαχωρίσουμε τα τμήματα της γυναικείας ομάδας και των Ακαδημιών για την καλύτερη δυνατή οργάνωση μας.
Υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα είναι ο προπονητής Νώντας Αξιώτης, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε περάσει και παλαιότερα από την ομάδα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις ενώ για τις Ακαδημίες τον πρώτο λόγο έχει ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος έχει έναν γνώριμο για αυτόν ρόλο, μια και στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής τόσο της μεγάλης ομάδας όσο και των Ακαδημιών δίνοντας αρκετά πράγματα στο σύλλογο. Στόχος μας με όσες κινήσεις κάναμε και όσες κληθούμε να κάνουμε στο μέλλον, είναι η δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος στην ομάδα, ώστε μέσα από αυτό τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου μαθαίνοντας να εκτονώνονται από την καθημερινότητα τους.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν το γυναικείο ποδόσφαιρο μέσω των χορηγιών γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε σαν σύλλογος μιας και από τις κρατικούς φορείς και τις επιχορηγήσεις το γυναικείο ποδόσφαιρο  απέχει τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να επισημάνουμε σε όλους ότι χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τμήματα ακαδημιών μας ή για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείται στο 6932657497 (Κώτη Ζωή) και στο 6948386885 (Κώστας Παπαδόπουλος).

Tο ρόστερ
1.  Αξιώτη Δήμητρα
2.  Κιόττου Βαρβάρα
3.  Μαλλιάκα Έμιλυ
4.  Κουρδουμπά Κατερίνα
5.  Χατζηλιαμή Ραφαέλα
6.  Κοτσάνη Ευαγγελία
7.  Ιακωβίδου Μαρία
8.  ΓαΪτάνου Ιωάννα
9.  Γιαννίκου Δέσποινα
10.  Δελαπόρτα Αθηνά
11.  Μόσχου Δέσποινα
12.  Τερζοπούλου Αδαμαντία
13.  Λάμπρου Έυη
14.  Διακίδη Ζαχαρούλα
15.  Δράπανου Ελευθερία
16.  Νικολάου Δικαία
17.  Χατζηγιαννάκη Ειρήνη
18.  Κατταβενού Τσαμπίκα
19.  Ντάζου Σίσσυ
20.  Βασιλειάδου Ελένη
21.  Δεστούνη Μαρία
22.  Φιλιππάκου Μαρία
23.  Αρχοντούλη Χρυσούλα
24.  Μπουγιούρη Στυλιανή
25. Παπασταματάκη Αναστασία

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Δράσις

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments