Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Βγάλαμε τα μάτια μας!»

«Βγάλαμε τα μάτια μας!»

2
savvenas giorgos
Dodekanisos

Την άποψη ότι στον Ευαγόρα …μόνοι τους έχασαν την 2η προνομιούχο θέση εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σάββενας. Όταν ρωτήθηκε για το ποια γεύση του αφήνει η χρονιά, απάντησε ως εξής:
«Νομίζω ότι μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας. Δεν λειτουργήσαμε σωστά. Είδα τα στατιστικά του πρωταθλήματος και συνειδητοποίησα ότι από την 3η μέχρι και την 27η αγωνιστική ήμασταν συνέχεια στην 2η θέση της βαθμολογίας. Στην πορεία όμως έφυγαν παίκτες από ομάδα και είχαμε και τραυματισμούς και τα κενά δεν αναπληρώθηκαν. Αντίθετα όλες οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύθηκαν. Και οικονομικά δεν ήμασταν καλά. Δε λέω ότι δεν μπήκαν κάποια χρήματα. Μπήκαν, όμως δεν ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες που είχαν γίνει στην αρχή της χρονιάς. Ήταν φυσικό επακόλουθο να μην μπορέσει η ομάδα να βγάλει τη χρονιά μένοντας στις πρώτες θέσεις».
Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του απάντησε:
«Με αυτά τα δεδομένα δεν θα ήθελα να μείνω και τη νέα χρονιά. Θα συζητήσω όμως με τη διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filatulos
filatulos
10 years ago

στην δυσκολη οικονομικη περιοδο που διανυουμε ειναι αρκετα δυσκολο απο τους παραγοντες να καλυψουν τις υπερογκες απαιτησεις αρκετων ποδοσφαιριστων στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο. Ενας μαγκας προπονητης ειναι εαν καταφερει να φταιξει μια ομαδα που να παιζει ελκυστικο ποδοσφαιρο με νεαρους και εξελιξιμους ποδοσφαιριστες και να μην ζηταει απο τους δυσμυρους παραγοντες ετοιμους λεγεωναριους. Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει στο τοπικο μας ποδοσφαιρο τοσο στην Α οσο και στην Β κατηγορια Δωδεκανησου

ΠΑΙΧΤΑΚΙ
ΠΑΙΧΤΑΚΙ
10 years ago

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…