Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Βελτιωμένος αλλά…

Βελτιωμένος αλλά…

0
diagoras_aodikaiou
Dodekanisos

Αν και φανερά βελτιωμένος σε σχέση με άλλα φετινά του παιχνίδια, ο Διαγόρας μπήκε με το αριστερό στο 2013 γνωρίζοντας την ενδέκατη συνεχόμενη του ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον ΑΟ Δικαίου με 4 – 1. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν αλλά απέναντι σε μια πιο έτοιμη και πιο έμπειρη ομάδα δε μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα. Ειδικά με το 0 – 2, ήταν φανερό πως κατέρρευσαν και ψυχολογικά οπότε η επικράτησε των φιλοξενούμενων χαρακτηρίζεται εύκολη.
Στο 18’ ο Κιόσκου ανέτρεψε τον Σκαλλέρη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πανόπουλος ( 0 – 1).
Στο 26’ ο Πανόπουλος από θέση τετ α τετ πλάσαρε τον Γιακούμαρο και η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος προωθήθηκε στα δίχτυα από τον Σκαλλέρη για να γίνει έτσι το 0 – 2. Στη φάση αυτή οι «κυανέρυθροι» διαμαρτύρονται για οφσαϊντ.
Στο 67’ από κόρνερ του Πανόπουλου, ο Γκουντελίτσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 3.
Στο 83’ ο Πανόπουλος και πάλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκουντελίτσας με νέα κεφαλιά ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ ( 0 – 4).
Στο 90’ από σέντρα του Φλεβάρη και κεφαλιά του Ιμεραλιλάϊ διαμορφώθηκε το τελικό 1 – 4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ντάουλας και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Τσολακίδη και Καραγιαννίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Κενενούνης, Χατζηπέτρος, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου, Κωνσταντινίδης (67′ Πατούχος) , Ιμεραλιλάι, Διακάκης, Φλεβάρης, Μπαούρης (84 λ.τ Μπάρδης).
Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Μποιλής Γ., Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Σωτίρι (46′ Οικονόμου) , Χατζησουλειμάν (71’ Πης), Χατζηβασίλης (61′ Τράκας), Χιούσι, Χατζηφούντας Μ., Σκαλέρης, Κεφαλιανός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments