Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βελτιωμένος αλλά έχει ακόμα δρόμο

Βελτιωμένος αλλά έχει ακόμα δρόμο

0
Dodekanisos

Βελτιωμένος, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών έδειξε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε σήμερα με 3 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Φοίβου Κρεμαστής. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε σε γενικές γραμμές καλύτερο ρυθμό, ήταν περισσότερο προσηλωμένη στο παιχνίδι της αλλά είχε και πάλι τις αδυναμίες της, πάνω στις οποίες δουλεύει όλο αυτό το διάστημα ο κ. Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του προκειμένου να παρουσιάσουν ένα έτοιμο σύνολο στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίηση και σε αυτή την αναμέτρηση πολλούς παίκτες, τους οποίους “χώρισε” στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νεοαποκτηθείς από την Ανδόρα Αλάεθ έπαιξε στην ενδεκάδα του πρώτου μέρους και έδειξε αρκετά δραστήριος από τα αριστερά πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της ομάδας του. Στο διάστημα αυτό ο “γηραιός” είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, την κυκλοφόρησε ωστόσο παρά τα δυο τέρματα που σημείωσε (εκ των οποίων το δεύτερο προέκυψε από πολύ όμορφη συνεργασία), η αλήθεια είναι ότι είχε προβλήματα στην επίθεση καθώς εκτός από τα δυο αυτά τέρματα δεν μπόρεσε να απειλήσει σε άλλες περιπτώσεις.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκε αρκετά διαφορετική ενδεκάδα με τον Σμυρλή στην κορυφή της επίθεσης (αντί του Μπαστακού) να δείχνει αρκετά κινητικός και δραστήριος. Η είσοδος του Γεωργίου επίσης έκανε πιο κινητικό τον Διαγόρα ενώ και ο Νάτσης στον άξονα δεν τα πήγε άσχημα. Το ίδιος ισχύει και για τον Αθανασίου που χρησιμοποιήθηκε και με τις δυο ενδεκάδες και ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές του φιλικού αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Γενικά, ο Διαγόρας ήταν καλύτερος σε σχέση με το προηγούμενο του φιλικό, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί και άλλη ενίσχυση και ίσως και λίγη παραπάνω εμπειρία σε καίριες θέσεις του άξονα.

Από τη δική του πλευρά, ο Φοίβος έδειξε ένα αξιόμαχο σύνολο. Απέναντι σε μια ομάδα τρεις κατηγορίες πιο πάνω είναι φυσιολογικό να δυσκολευόταν να “κατεβάσει” τη μπάλα καθώς ο “γηραιός” ανασταλτικά πήγε πολύ καλά, όμως έδειξε ότι στην Α’ Κατηγορία θα έχει μια δυνατή ομάδα.

Στο 33′ ο Αλάεθ με “διπλή” προσπάθεια μέσα από την περιοχή και σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 36′ μετά από πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ Λεωνιδόπουλου και Μπαστακού, ο τελευταίος “έσπασε” τη μπάλα στον Αυγενικού και αυτός με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0.
Στο 55′ ο Παϊζάνος ανέτρεψε τον Γεωργίου στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σμυρλής.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Δημητρούλας, Μανωλάκης, Κωστούλας, Καρατάσιος, Αθανασίου, Λεωνιδόπουλος, Σκαθαρούδης, Μπαστακός, Αυγενικού, Αλάεθ (Έπαιξαν και οι Ματζάρης, Σμυρλής, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Χότζα, Μασούρας, Νάτσης, Paul Stieber, Ζέελεφ και Λυκοπάντης)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Παϊζάνος, Χατζησάββας, Ν. Ορφανίδης, Μικκιού, Ζόγκας, Μπανουσάϊ, Κιοσέογλου, Μπαϊρακτάρης, Χατζηβαλσάμης (Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Σκέμπι, Γεωργαλλής, Κοντογιώργος, Μήλιος, Ο. Δαφερέρας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments