Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βελτιωμένοι οι Πάνθηρες, καλά διαστήματα για τον Ευαγόρα (pics)

Βελτιωμένοι οι Πάνθηρες, καλά διαστήματα για τον Ευαγόρα (pics)

0
Dodekanisos

Φιλικό σημαντικών συμπερασμάτων ήταν η αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα στους Πάνθηρες και τον Ευαγόρα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”. Η ομάδα του Γιάννη Κουμέντου επικράτησε με 4 – 3, ωστόσο οι Πάνθηρες ήταν αυτοί που σε γενικές γραμμές “έκλεψαν” τις εντυπώσεις δείχνοντας σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι, αν και είναι βέβαια ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Ωστόσο το πρώτο φετινό τους δείγμα δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται θετικό καθώς οι πιτσιρικάδες του Σταμάτη Κουρδουνάκη δείχνουν να έχουν πρόοδο. Σημαντική είναι η προσθήκη του Σπύρου Τσακμακίδη που δίνει άλλον αέρα και ποιότητα στη μεσαία γραμμή όπως και του υψηλόσωμου Ματζαράϊ που φανερά προσθέτει άλλο κύρος στην άμυνα. Αυτοί ήταν και οι μοναδικοί από τις νέες μεταγραφές που αγωνίστηκαν μιας και οι υπόλοιποι απουσίαζαν εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη πλευρά, ο Ευαγόρας που “κατέβηκε” με σημαντικές ελλείψεις, είχε ορισμένα καλά διαστήματα, κυρίως από το 45′ έως και το 70′ όπου κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσε τρία γκολ. Ο Πάνο που αγωνίστηκε δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας και σίγουρα είναι ένας σημαντικός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει πάρα πολύ.

Το σκορ άνοιξε ο Πάνο με σουτ στο 10′ αλλά στο 18′ ο Παπανικολάου με πλασέ έκανε το 1 – 1. Στο 50′ ο Πάνο με πέναλτι έκανε το 2 – 1 και στο 58′ ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 1 – 3 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στο 61′ ο Πανηγύρης με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 αλλά στο 64′ ο Ματζαράϊ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2 – 4. Το τελικό 3 – 4 διαμόρφωσε στο 70′ ο Βογιατζής με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα είχε και σουτ στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Κορνέτσκι, Ματζαράϊ, Μουχαμεντάνι, Τσαουσάϊ, Τσακμακίδης, Χάσα, Τιτάη, Ατσάς, Παπανικολάου, Γαϊτάνος, Ράπκα (Έπαιξαν και οι Νεμποτάκης, Ντόντεφ, Κεφάλας, Τόλη, Π. Διακογιάννης, Ντουμάζιος, Τάλιας και Βογιατζής)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καλανδρώνης, Κούτρας, Λουιζίδης, Κοντός, Ρούτσι, Βαρδόπουλος, Λυκοπάντης, Παπαντωνίου, Πλασάτης, Ορμενάϊ, Πάνο (Έπαιξαν και οι Φαρμακίδης, Κουμέντος Ιωσήφ, Ζωγραφράκης, Νικολέτος,Πανηγύρης και Κοκκίνης).

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments