Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βελιτζέλος: “Ανταποκριθήκαμε στο έπακρο!”

Βελιτζέλος: “Ανταποκριθήκαμε στο έπακρο!”

0
Dodekanisos

Γράφει ο Δημήτρης Θεοδώρου (Ώρα των Σπορ)

Τα συμπεράσματα που είχαν εξαχθεί για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής από την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, δίνουν τη θέση τους στην επιφυλακτικότητα για το τι θα συναντήσουμε όταν και εφόσον επιστρέψουμε με το καλό στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα μπορέσουν οι ομάδες που είχαν αποκτήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό να επανέλθουν στο σημείο που είχαν μείνει; Είναι κάτι που θα απαντηθεί από τα γεγονότα και την ίδια την ιστορία.


Από την πλευρά του, ο Κώστας Βελιτζέλος σημειώνει πως ουσιαστικά δεν ισχύει ο προγραμματισμός που είχε γίνει το τελευταίο διάστημα με στόχο η Ρόδος να παρουσιαστεί φορμαρισμένη στα μπαράζ ανόδου, προσθέτει πως όλες οι ομάδες επηρεάζονται με τον ίδιο τρόπο από τη διακοπή, ενώ υπογραμμίζει ότι οι “πράσινοι” ανταποκρίθηκαν στο έπακρο σε όλες τις απαιτήσεις που παρουσιάστηκαν, πριν φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. «Η ομάδα στήθηκε από την αρχή για πρωταθλητισμό. Καταφέραμε μέχρι τον Δεκέμβριο και πριν την ενίσχυση να αποκτήσουμε μια διαφορά σχετικής ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες, την οποία με τις προσθήκες του Ιανουαρίου διατηρήσαμε αλλά και αυξήσαμε λίγο παραπάνω. Αρχικός μας σκοπός ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο, αφού υπήρχαν στον όμιλο αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες. Ανταποκριθήκαμε, όμως, στο έπακρο σε όλες τις συνθήκες, αποδεικνύοντας στον δεύτερο γύρο ότι το αξίζαμε, αφού περάσαμε μέσα από όλες τις έδρες των ομάδων που ακολουθούν. Άλλωστε, ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρα η συμμετοχή στα Play off και η άνοδος μέσω αυτών» αφηγήθηκε ο 47χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Καθένας μπορούσε να έχει τον προγραμματισμό του, που όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Είχαμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να φορμαριστούμε τον Απρίλιο, αλλά όλο αυτό πάει… περίπατο! Είναι λογικό να επηρεαστούν όλες οι ομάδες γιατί θα χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Το παρήγορο είναι ότι ισχύει για όλους το ίδιο».

«Περνούν όλα σε δεύτερη μοίρα»
Στον επίλογο του, ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του, επίκαιρο μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο: «Πρέπει να υπακούσουμε όλοι στις εντολές αυτών που γνωρίζουν, γιατί δείχνουν να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Οτιδήποτε άλλο, όταν υπάρχει θέμα υγείας, περνάει σε δεύτερα μοίρα, μοιραία και το ποδόσφαιρο. Εφόσον ξεμπλέξουμε από όλο αυτό, να δούμε την επόμενη μέρα και να είμαστε όλοι στις θέσεις μας, για να χαρούμε αυτό που κάνουμε».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments