Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βάζει «φωτιές» ο Εθνικός!

Βάζει «φωτιές» ο Εθνικός!

0
tsakiris tasos
Dodekanisos

Έγγραφο στην ΕΠΣΔ με το οποίο θα ζητάει αναλυτικά τα ποσά των επιχορηγήσεων που πήρε κάθε ομάδα ξεχωριστά θα αποστείλει αμέσως μετά το Πάσχα η διοίκηση του Εθνικού Αρχίπολης! Και αυτό διότι οι διοικούντες έχουν υπόνοιες πως η διοργανώτρια αρχή εφάρμοσε δυο μέτρα και δυο σταθμά και σε ορισμένους συλλόγους έδωσε περισσότερα χρήματα. Οι Αρχιπολενοί είναι αποφασισμένοι να «τραβήξουν» την υπόθεση στα άκρα και να μπουν στην διαδικασία του να κάνουν ακόμα και καταγγελία αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο.
Κατά της αναδιάρθρωσης!
Από εκεί και πέρα, η τωρινή διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να μπλοκάρει και το όποιο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών υπάρχει! Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος Τάσος Τσακίρης, «από τη στιγμή που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, είναι παράνομη η οποιαδήποτε απόπειρα αναδιάρθρωσης και εμείς θα την προσβάλλουμε. Φυσικά αν είμαστε εμείς στην διοίκηση και μετά τις εκλογές που έχουμε ορίσει ότι θα γίνουν στις 30 Ιουνίου» .
Πρόταση στον Μιχαλάκη
Οι διοικούντες πάντως θέλοντας να προετοιμάσουν το έδαφος και να είναι έτοιμοι και μετά την γενική συνέλευση αν και εφόσον επανεκλεγούν που είναι και το πιθανότερο, ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει πρόταση στον Φιλήμονα Μιχαλάκη προκειμένου να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Στο πρόσωπο του, η διοίκηση του Εθνικού βλέπει τον άνθρωπο που θα μπορέσει να οργανώσει σε νέες βάσεις τον σύλλογο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments