Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθμός «χρυσάφι» για τον Ορφέα

Βαθμός «χρυσάφι» για τον Ορφέα

0
rodos orfeas
Dodekanisos

Βαθμό που μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία πήρε ο Ορφέας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (0 – 0) κόντρα στη Ρόδο σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Μετά από ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στην αμυντική τους γραμμή και κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων που ναι μεν είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 6’ ο Ροδίτης έκανε πάσα στον Νίκα και αυτός σούταρε με καλές προϋποθέσεις όμως ο Κουμέντος πραγματοποίησε μια δύσκολη επέμβαση.
Στο 10’ ο Στ. Καντιμοίρης πάσαρε στον Καλημέρη ο οποίος επιχείρησε το σουτ, όμως ο Μενίκος που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 21’ ο Κιάρρι έκανε ένα επικίνδυνο σουτ όμως και πάλι ο Κουμέντος δεν αιφνιδιάστηκε και πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά κατάφερε να αποκρούσει. Η μπάλα στην επαναφορά της έδθασε στον αφύλακτο Νίκα ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ.
Στο 42’ ο Λερογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλημέρης έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να κινηθεί παράλληλα με την εστία. Πριν την στείλει όμως κάποιος στα δίχτυα, την έδιωξε μακριά ο Αδάμος.
Δυο λεπτά αργότερα (στο 44’) ο Καλημέρης έκανε νέα κεφαλιά (σέντρα Βασιλαράκη) όμως ο Μενίκος κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 68’ ο Κουλουριώτης έκανε ένα μακρινό σουτ όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από την εστία της Ρόδου (άουτ).
Στο 79’ ο Κουρέτας έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι και ο Στ. Καντιμοίρης με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έκανε πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από την κενή εστία και να καταλήξει άουτ. Ήταν η μεγαλύτερη
ευκαιρία της Ρόδου.
Στο 84’ ο Λερογιάννης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε όμως ο Αδάμου έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα η μπάλα να μην έχει δύναμη. Παρεμβλήθηκε πάντως ο Κουρέτας ο οποίος πρόλαβε να κάνει νέο σουτ αλλά ο Μενίκος απόκρουσε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Γιακουμάκης, Ατσικνούδας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Παπασταμάτης, Στ. Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Ριζόπουλος, Λερογιάννης, Βασιλαράκης, Παπαστεφάνου (60’ Σώτα), Γ. Καντιμοίρης, Καλημέρης (78’ Κουρέτας), Νίκανδρου
ΟΡΦΕΑΣ: Μενίκος, Τόσκα, Γιακιτζής, Ζωάννου (61’ λ.τ. Τσίπα), Αδάμος, Κουλουριώτης (70’ Καργάκος), Αμπελάς, Ροδίτης, Κιάρρι, Τσαγγάρης (67’ Γκρέμσι), Νίκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments