Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για τους Ιππότες!

Βαθιά ανάσα για τους Ιππότες!

0
ippotes euagoras fasi
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήραν οι Ιππότες καθώς επικράτησαν με 2-0 του Ευαγόρα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και έφτασαν τους 6 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας, στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αντίθετα οι νεαροί του Ευαγόρα έπαιζαν με αντεπιθέσεις ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια σε αυτές τις ευκαιρίες που κατάφεραν να δημιουργήσουν. Η ομάδα του Γιάννη Σπανού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 25΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλιάι σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας δεν άλλαξε κάτι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγότερες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 4΄ των καθυστερήσεων με τον Έλιος να βγαίνει σε θέση τετ α τετ και να πλασάρει εύστοχα τον Μιχαλάκη για το 2-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Τσέτσος, Ζαννετίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκάρας, Έλιος, Ζωάννου, Ντατσάνι, Τσάκε, Ντούσκο (73΄ Πουλλάς), Μαρίνος (65΄ Καραγιάννης), Εμίρογλου (89΄ Μάκρας), Σώτα, Αλιάι, Αρετόγλου
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης, Μανταλιός (30΄ λ.τρ. Ραφτής), Πετράς, Οικονόμου, Πιστόλας, Χιντά,Τσιριγώτης, Κτιστάκης (59΄ Κεπέρης), Κουντούρι (46΄ Καριοφύλλης), Παπαντωνίου, Μανιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments