Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για τον Ηρακλή Λάρδου

Βαθιά ανάσα για τον Ηρακλή Λάρδου

0
iraklis kolossos
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε ο Ηρακλής. Η ομάδα της Λάρδου νίκησε μέσα στο γήπεδο της τον Ατρόμητο Διμυλιάς με 3 – 1 και πλέον είναι ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλο τους και έδειξαν να θέλουν περισσότερο τους τρεις βαθμούς.
Στο 18΄ ο Καμμάς με πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έγινε το 1 – 0 αλλά στο 69΄ ο Γεωργαντάς μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 70’ ο Ευαγγελόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2 – 1 και στο 77’ ο Μπενούρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ «σφράγισε» τη νίκη των γηπεδούχων (3 – 1).
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Πλακογιάννης (Κοσκινάς, Μακρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Ευαγγελόπουλος, Κασιώτης, Καρίκας, Κοντός (46’ Παπαδόπουλος), Καφάλας (83’ Α. Κάμμας), Μπενούρ, Διακοβασιλείου, Νικολής (32’ Παπασταματίου), Χαρίτος, Η. Κάμμας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διακοδημητρίου, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Φλεβάρης (60’ Στάχιβ), Γουμάρας, Κρητικός (73’ Πετράς), Ζουρούδης, Θυριάκης, Παστός, Λολάκης, Χατζηδιάκου (46’ Γεωργαντάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments