Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βαθιά ανάσα για τον Ιάλυσο

Βαθιά ανάσα για τον Ιάλυσο

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιάλυσος επικρατώντας της Βέροιας με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο. Είναι μια σημαντική νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος την οποία η ροδίτικη ομάδα την χρειάζονταν για να μπορέσει να ανασάνει βαθμολογικά. Έγινε ένα μέτριο και μάλλον άτεχνο παιχνίδι, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για τους «ερυθροκίτρινους». Σημειώνεται ότι στο 88’ η Βέροια πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Μεληκιώτη όμως η καρδιά των γηπεδούχων πήγε στη θέση της καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσαϊντ και υποδείχθηκε από την αρμόδιο «βοηθό».

Στο 13’ ο Τζελάϊ έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 30’ μετά από φάουλ του Νατσιόπουλου, ο Τερζίου έκανε το σουτ με τον Βοσνιάδη να αποκρούσει ασθενώς και τον Μακρυδημήτρη που καραδοκούσε με προβολή να κάνει το 1 – 0.
Στο 69’ ο Χαντζάρας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου.
Στο 72’ από κόρνερ του Νατσιόπουλου, ο Χατζηδίμπας έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης από τον σύνδεσμο της Αθήνας και «βοηθοί» ήταν οι Νιδριώτης και Σταυρόγλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκος, Χειμωνέττος Κ, Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός (75’ Μαρτσάκης), Πεταυράκης (90’ Φράγκος), Αυγενικού
ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μαραγκός, Ζούρκος Ν, Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (52’ Μπλέτσας), Μούχαλης (82’ Μεληκιώτης), Στάμου, Πέντα (62’ Χαντζάρας), Πεταυράκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments