Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για Διαγόρα Βατίου

Βαθιά ανάσα για Διαγόρα Βατίου

0
vati oloi
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας Βατίου! Παίζοντας στο γήπεδο του, επικράτησε με 2 – 1 του Ηρακλή Λάρδου, ξεφεύγοντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το πρώτο «τρίποντο» προφανώς και μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα του Γιάννη Καμπούρη η οποία ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι που έγινε στο Βάτι, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο του διάστημα. Από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά, οι «κυανέρυθροι» έγιναν αρκετά επιθετικοί και άνοιξαν το σκορ ενώ στην επανάληψη συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα το οποίο τους βοήθησε να αποβάλλουν και το άγχος στη συνέχεια.
Το 1 – 0 πέτυχε ο Τριανταφυλλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 40’. Στο 60’ ο Χατζησάββας έκανε τη σέντρα και ο Αδάμος με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0 ενώ στο 70’ ο Ταγκάεφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Κούτσι (70’ Πρέτσι), Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός, Μοσχής, Κατσαρής, Τριανταφυλλίδης, Χατζησάββας (90’ Χατζηκώστας), Παπουρδάνος (78’ Θεοδώρου)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καραγιάννης, Νίκολλι, Κ. Ζερβός (89’ Καφάλας), Καλοπίτας, Καμμάς, Μπραχούσι, Μπιγκό, Στογιανόφκσι (80’ Κοντός), Φάκκας, Ταγκάεφ, Σ. Ευαγγελίδης (12’ Λ.Τ. Μπάρδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments