Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για Αστέρα!

Βαθιά ανάσα για Αστέρα!

0
asteras massaron endekada
Dodekanisos

Μετά από 3 αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Μασσάρων και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη νίκησε στο γήπεδο της με 3 – 1 τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70’ όπου διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι παρόλα αυτά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως, ο …συνήθης ύποπτος, Μανώλης Σπανός έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 70’ αλλά από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έφθασαν στη νίκη.
Στο 26’ ο Καρπαθάκης ανατράπηκε από τον Γιάννη Σπανό και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χ. Κιλασίν για να κάνει το 1 – 0
Ο Μανώλης Σπανός στο 40’ με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» για να κάνει το 1 – 1.
Στο 74’ ο Καρπαθάκης από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Πάττας έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κούτολο και κατέληξε στα δίχτυα (2 – 1).
Στο 88’ μετά από κακή συνεννόηση της άμυνας, έκλεψε ο Πάττας, προχώρησε μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να στείλει τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα (3 – 1)
Στο 91’ ο Φράγκος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Τσέτσος, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μήλιος, Ε. Κιλασίν, Χ. Κιλασίν, Διονυσακόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Καρπαθάκης, Δημητριάδης, Μίρτσεβ (82’ Λούππος), Λερογιάννης (89’ Μαυριός), Βακιάνης (64’ Κώστας), Πάττας
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κούτολο, Γιάννης Σπανός, Σπυριδάκης, Καζιλιέρης, Καουκάκης, Τουλάϊ, Μανώλης Σπανός, Καραλής, Τσιμπιζίδης, Βασιλειώτης (80’ Φράγκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments