Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Βασίλης Παπαιωάννου

Βασίλης Παπαιωάννου

2
papaioannou vasilis
Dodekanisos

Στη φωτογραφία ο Βασίλης Παπαιωάννου όταν ήταν ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Εδώ με τη φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ο Παπαιωάννου μέχρι και πριν από δυο χρόνια έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο -αποδεικνύοντας την μεγάλη του …κράση- με τα χρώματα της ΑΕ Κατταβιάς. Τώρα είναι στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» παραμένοντας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Παπαιωάννου ήταν από τους πολύ δυναμικούς και παθιασμένους αμυντικούς παίκτες. Τα έδινε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Από τις ομάδες που πέρασε στο παρελθόν είναι και βέβαια και η Ρόδος. Θα χαρούμε να μας στείλετε σχόλια ή περισσότερα στοιχεία για την καριέρα του Παπαιωάννου.
Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
PANOS22
PANOS22
10 years ago

Δεκαετία 90 είναι η φωτογραφία!!

Αγαπητέ φίλε, έχεις δίκιο. Εκ παραδρομής αναφέρθηκε. Το διορθώσαμε
news12

Μ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
Μ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
10 years ago

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ….ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ….