Αρχική Videos Βαρυσήμαντη συνέντευξη Λαβρώφ, “η Ευρώπη καταστρέφεται εκ των έσω!”

Βαρυσήμαντη συνέντευξη Λαβρώφ, “η Ευρώπη καταστρέφεται εκ των έσω!”

0

«Δεν υπάρχουν επί του παρόντος ισχυροί ηγέτες στη Δύση που θα μπορούσαν να επιδείξουν πολιτική βούληση», είπε σε συνέντευξη του ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ. Εξαπολύοντας και πάλι βέλη προς τη Δύση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε πως όλες οι «επί του παρόντος δημοφιλείς δυτικές ιδέες, όπως η πράσινη ενέργεια και η κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα, έχουν οδηγήσει την Ευρώπη στη βαθύτερη ενεργειακή κρίση και έχουν παραβιάσει το δικαίωμα των ευρωπαϊκών εθνών στην αυτοταυτότητα». Και τόνισε και τα εξής:

«Εδώ εφηύραν αυτήν την …πράσινη μετάβαση που σύντομα όλοι θα ασφυκτιούν, όλοι θα πεθάνουν, τα δελφίνια, τα ψάρια θα εξαφανιστούν. Οι άνθρωποι θα είναι μόνοι στην έρημο. Ο Πρόεδρος Πούτιν μίλησε εκτενώς για πώς λειτούργησαν όλα στην πολιτική τους και πώς, φυσικά, αποδείχτηκε τεράστια αποτυχία. Γιατί τίποτα δεν υπολογίστηκε».

«Οι απαιτήσεις από τις Βρυξέλλες αρχίζουν να εκνευρίζουν τις χώρες και να τις εμποδίζουν να οικοδομήσουν την εθνική τους ζωή σύμφωνα με τις παραδόσεις και τη θρησκεία τους», είπε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ και τόνισε και τα εξής:
«Τώρα οι Ούγγροι επιλέγονται για την προώθηση μη παραδοσιακών αξιών. Οι Ούγγροι δεν το θέλουν αυτό. Ούτε εμείς ούτε πολλοί άλλοι θέλουν. Η Επιτροπή της ΕΕ αρχίζει να τους αναγκάζει να αλλάξουν τη θέση τους, διαφορετικά δεν θα λάβουν άλλη χρηματοδότηση. Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ λυπηρό για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο Λαβρόφ είναι πεπεισμένος ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταστρέφει την Ευρώπη εκ των έσω. Για αυτόν είναι σαφές ότι οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες δεν βλέπουν τη Ρωσία ως απειλή, αλλά ως έναν αξιόπιστο οικονομικό, ανθρωπιστικό, επιστημονικό και πολιτιστικό εταίρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments