Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βάρος στους Νέους ρίχνει ο Διαγόρας

Βάρος στους Νέους ρίχνει ο Διαγόρας

0
Dodekanisos
Στον γηραιό ξεκίνησε προ ημερών ακόμα μια σπουδαία και σημαντική δουλειά. Αφορά την εξέλιξη των φερέλπιδων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην ομάδα Νέων του Διαγόρα. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου και οι πάντες στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ αποσκοπούν, στο να δουλέψουν πολύ μαζί τους κι οι παίκτες με την σειρά τους μέσα απ’ την δουλειά στο γήπεδο, να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η σημαντική δουλειά αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε από την περασμένη Τρίτη, καθώς ο τεχνικός της επαγγελματικής ομάδας Παρης Ανδράλας και οι συνεργάτες του, δούλεψαν πολύ με τους παίκτες με την βοήθεια και του προπονητή τους Μιχάλη Ρίζου.
 
Η σημαντική αυτή δουλειά θα συνεχισθεί όπως ανακοινώθηκε και το Σάββατο. Η ομάδα των Νέων θα μεταβεί με το πούλμαν της ομάδας στη Λάρδο για ένα ακόμα σημαντικό προπονητικό απόγευμα ενώ το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη Τρίτη. Σημειωτέων πως όλο το τεχνικό τιμ του Διαγόρα κι ο γεν. αρχηγός Αλέξανδρος Νταβέλης δεν παρίστανται απλά  αλλά δουλεύουν πολύ με τους παίκτες συντονισμένα, με σκοπό να αναδειχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η ομάδα των Νέων.

Έτοιμα και τα “διαρκείας”
Ο Διαγόρας προετοιμάζεται εντατικά και προγραμματισμένα σε όλα τα επίπεδα, εν οψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 που ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου.
Όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε  είναι ετοιμα και τα διαρκείας των κυανέρυθρων που θα αρχίσουν να διανέμονται τις προσεχείς μέρες και θα υπάρξει γι αυτό και σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα  ο Στάθης Προβατίδης και η τεχνική ηγεσία δεν σταματούν να “τσεκάρουν” παίκτες που ενδιαφέρουν τον γηραιό μιας και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά.
Σε ότι αφορά τον τραυματία Παπαϊωάννου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα. Στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα διαμένουν στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS μέσα στην πόλη, το οποίο τους παρέχει τα πάντα σε ότι αφορά την διαμονή τους.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments