Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βαριά ήττα στη Νίσυρο!

Βαριά ήττα στη Νίσυρο!

0
4
Dodekanisos

Με βαριά ήττα μπήκε στο 2014 η ομάδα του Αγίου Λουκά Αφάντου. Έχασε με 5 – 1 από τον Πολυβώτη, σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στη Νίσυρο και άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πολύ επηρεασμένοι από την μεγάλη αγωνιστική απραξία και παρουσίασαν ένα πολύ μέτριο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 2’ όταν ο Κάκιας έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια στο πόδι του Χρήστου Καλογήρου με αποτέλεσμα να γίνει το 1 – 0. Στο 10’ ο Κάκιας πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε το 2 – 0 και στο 40’ ο Χαρτοφύλλης με προβολή πέτυχε το 43 – 0. Στο 59’ ο Κάκιας και πάλι, με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαγραφόμενη νίκη της ομάδας του (4 – 0) και στο 75’ ο Κυριαζής με κεφαλιά κατάφερε να μειώσει σε 4 – 1. Στο 89’ ο Πεϊμανίδης πήρε τη μπάλα στο κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Πολυβώτη.
Διαιτητής ήταν ο Τσοπανάκης. Πολλά παράπονα από την εποπτεία του β’ «βοηθού» Σπάρταλη, έχουν οι του Άγιου Λουκά. Ο έτερος «βοηθός» ήταν ο Φασουλάρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Παπαδάκης, Σφακιανός Ι. (68’ Κάσδαγλης), Καρακωνσταντίνος, Κουκουβίνος, Πεϊμανίδης, Χασαπλαδάκης, Φωτεινής, Κακιάς (88’ Σφακιάνος Αν.), Χατζηνικολάου, Χαρτοφύλλης (80’ Κυπραίος)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Κασιώτης, Σακελλάρης (50’ Νικολής), Μπρισνόβαλης (84’ Σείτης), Καλογήρου Ελ., Καλογήρου Χαρτ., Μπάλα, Κυριαζής, Πίτσης, Κανέλλος, Σπανός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments