Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό για την Ρόδο

Βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό για την Ρόδο

1
sportfm.gr
Dodekanisos

Η Ρόδος έκανε την χειρότερη εμφάνισή της στο φετινό πρωτάθλημα και υπέστη ήττα με κάτω τα χέρια από τον Λεβαδειακό (0-5) στη Θήβα σε αναμέτρηση για την δέκατη αγωνιστική της Super League 2. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη για τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου. 

Στα της αναμέτρησης το σύνολο του Γιάννης Ταουσιάνη εισήλθε με το πόδι πατημένο στο γκάζι από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ένα γεγονός που αιφνιδίασε τα «ελάφια», τα οποία βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ μόλις από το έκτο λεπτό από γκολ του Νίλι. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Δούμτσιος με σουτ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη. Τα λεπτά κυλούσαν και η Ρόδος δεν είχε καμία ισορροπία στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους τελικά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων (ο Βρακάς στο 34′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0). Η κυριαρχική εμφάνιση για τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Βήχο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 4-0, για να έρθει ο Μυτίδης στο 89′ και να διαμορφώσει το τελικό 5-0. 

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δημόπουλος, Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής: Μάνθος (Αχαΐας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (66′ Μπαχανακ), Λιάγκας, Βήχος, Μεχία (66′ Μουτίνιο), Νίλι, Βρακάς (66′ Κονέ), Πολέττο (74′ Μυτίδης), Λινάρδος, Δούμτσιος (58′ Νίκας).

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Σάντο, Καψάλης, Βουργουτζής, Μακρυδημήτρης (46′ Σουλάι), Σταματελόπουλος, Μαρκόφσκι, Μάρκοβιτς (46′ Χύσι), Παπάζογλου, Αδαμάκης (46′ Ρέτσος), Μίγγος (46′ Μπότος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ήταν ο τεχνικός της Ρόδου, Σωτήρης Αντωνίου μετά την εκτός έδρας βαριά ήττα των «ελαφιών» από τον Λεβαδειακό […]