Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Vargas Antaios Run or Walk 10km 2020

Vargas Antaios Run or Walk 10km 2020

0
Dodekanisos

O A.O. Ανταίος Συνδιοργανώνει με την Ένωση (Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), την Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και την Δημοτική κοινότητα της Κρεμαστής αγώνα δρόμου 10.000μ την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.
Οι Αθλητές δρομείς και όσοι θα λάβουν μέρος θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε έναν πολύ γρήγορο αγώνα 10 χιλιομέτρων που θα καταρρίψουν τα προσωπικά τους ρεκόρ και οι νέοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τερματίσουν αυτή την απόσταση αναίμακτα επιτυγχάνοντας έναν όμορφο τερματισμό. Αυτό γίνεται γιατί ο αγώνας αυτός έχει τα τρία F Fast-Flat and Fun. Είναι Fast γιατί έχει λίγες στροφές στην διαδρομή, είναι Flat λόγο χαμηλής υψομετρικής διαφοράς και είναι Fun λόγο του ότι η διοργάνωση προσπαθεί μέσα στον αγώνα να δώσει μία νότα που θα ωθήσει του συμμετέχοντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους!!!

1.Ημερομηνία – Ώρα -Τόπος διεξαγωγής: Κυριακή15/03/2020, 10:30, βιβλιοθήκη Κρεμαστής

2. Σημείο Εκκίνησης – Τερματισμού 10.000μ: βιβλιοθήκη Κρεμαστής- 50μ πριν το καφενεδάκι αναστροφή- βιβλιοθήκη Κρεμαστής

3. Κατηγορίες –Ηλικίες-Αποστάσεις: Γενική Ανδρών και Γυναικών 10 χιλιόμετρα (15 ετών και πάνω – Γεννημένοι από το 2005 και μεγαλύτεροι)

4. Δικαίωμα Συμμετοχής:
Α)Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές – μαθήτριες, αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς, χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Β)Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όπως ορίζεται στην τελευταία υπουργική απόφαση και στους οποίους – ες έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας, ανεξάρτητα εάν ανήκουν σε σωματείο της διοργανώτριας Ε.Α.Σ και των Ε.Α.Σ. που συμμετέχουν στον όμιλο ή είναι αθλητές – αθλήτριες σωματείων από άλλες Ε.Α.Σ.

5. Δηλώσεις συμμετοχής: Vargas Sport ( Καναδά 54) 6946565882

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments