Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαρέλης: “Να γίνει αναδιάρθρωση στην Α’ Κατηγορία!”

Βαρέλης: “Να γίνει αναδιάρθρωση στην Α’ Κατηγορία!”

0
Dodekanisos


Υπέρ της αναδιάρθρωσης της Α’ Κατηγορίας ενόψει της νέας χρονιάς είναι ο πρόεδρος του Άρη Αρχαγγέλου Μανώλης Βαρέλης. Ο ίδιος ζητάει τον μη υποβιβασμό κανενός και της αύξηση των ομάδων, με αφορμή το θέμα με τον κορωνοϊό. Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:
«Νομίζω ότι πρέπει να γίνουν μπαράζ μεταξύ των δυο ομάδων που διεκδικούν την 1η θέση, δηλαδή τον ΑΟ Πυλίου και τον Ηρακλή Μαριτσών προκειμένου να ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να υποβιβαστεί κανείς και να ανέβουν οι πρωταθλητές της Β’ Κατηγορίας αλλά και οι δεύτεροι χωρίς μπαράζ. Ας κάνουμε του χρόνου μια Α’ Κατηγορία με περισσότερες ομάδες».
Ο κ. Βαρέλης, επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Για να παίξουμε φέτος πρέπει να γίνει πρώτα μια προετοιμασία. Αν αυτό γίνει στα μέσα Μαίου που προφανώς θεωρείται ένα καλό σενάριο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα στις αρχές Ιουνίου. Πως μπορεί να γίνει αυτό όμως; Ποιος θα σκεφθεί τότε το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που όλων μας η προτεραιότητα θα είναι η δουλειά μας; Ποιος θα μπει μέσα στο γήπεδο για να αγωνιστεί; Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση για φέτος».

Ο Μανώλης Βαρέλης, αριστερά στη φωτογραφία

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments