Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βάλσαμο η νίκη του Διαγόρα

Βάλσαμο η νίκη του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Πολλά χαμόγελα στις τάξεις του «γηραιού», μετά την σημαντική νίκη με 2-0 κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων.
Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, στην αναμέτρηση του Σαββάτου(17-4-21), έδειξαν ότι είχαν πάθος για την νίκη αλλά θεωρούμε και πολύ διαφορετική ψυχολογία, κάτι που τους έφερε εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Τα λάθη δεν έλειψαν, όμως θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι ίδιοι παίκτες από την αρχή του πρωταθλήματος είναι εκείνοι που έφτασαν την ομάδα τους να βρίσκεται πάντα μέσα στην προνομιούχα εξάδα.

Τι συνέβη και στα τελευταία παιχνίδια και τους πήρε η κάτω βόλτα, είναι κάτι που το γνωρίζουν οι ίδιοι αλλά και τα προβλήματα που υπήρξαν κατά διαστήματα με τις απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών.
Πιστεύουμε ότι η πορεία του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, είναι μια μεγάλη επιτυχία. Άρα ότι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα δεν είναι ανάλογο της δυναμικότητας που υπάρχει στο ρόστερ, και αυτό μπορούσαμε να το νοιώσουμε καλά, παρατηρώντας κάθε φορά τον προπονητή της ομάδας κ. Θεοδοσιάδη, όταν ετοιμαζόταν να κάνει αλλαγές στην διάρκεια των αγώνων.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι προπονητής και παίκτες την κατάλληλη στιγμή πέτυχαν μια νίκη βάλσαμο και έκαναν αυτό που έπρεπε στην αναμέτρηση τους με τα Τρίκαλα.
Αν συνεχίσουν με την ίδια ορμή στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας και σε συνδυασμό με αρνητικό αποτέλεσμα της Παναχαϊκής, τότε πάλι οι ίδιοι με τον προπονητή τους θα είναι παρόντες στους αγώνες κατάταξης που θα ακολουθήσουν.

Τα σωρευμένα λάθη στα οποία υπέπιπταν στην διάρκεια των μέχρι σήμερα αγώνων, νίκες ή ήττες, πρέπει να τα εκμηδενίσουν για να φτάσουν εκεί που επιθυμούν.
Σίγουρα η συγκομιδή βαθμών με την έναρξη του πρωταθλήματος σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς και στους φιλάθλους του Διαγόρα, όμως ο ενθουσιασμός ήταν υπέρμετρος με αποτέλεσμα να φέρει και ανάλογες σκέψεις με επιθυμίες για κάτι πιο μεγάλο από τις πραγματικές δυνάμεις της ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments