Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Βαλίτσες για Μαρμαρίς!

Βαλίτσες για Μαρμαρίς!

0
telxinida_mikres
Dodekanisos

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς, προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει σε τουρνουά  βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρμαρίς από 28 – 30 Ιανουαρίου. Οι επαφές που είχαν οι άνθρωποι της Τελχινίδας με  τοπικούς και αθλητικούς παράγοντες του Μαρμαρίς έφεραν αποτέλεσμα και η ομάδα κοριτσιών του ροδίτικου σωματείου που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999-2000 θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μαρμαρίς με την ονομασία ‘Geleceğin Sultanlari’ Marmaris Voleybol Turnuvasi (Σουλτάνοι του Μέλλοντος). Στο τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα πάρουν μέρος 4 ομάδες κοριτσιών και 4 αγοριών.                             Το γήπεδο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες είναι το Marmaris Belediyesi  Amiral Orhan AYDIN  Spor ενώ το πρόγραμμα των αγώνων για τα κορίτσια είναι:

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου                                                                  
11:00     Vakifbank S.K –  Τελχινίς
12.30     Marmaris Belediye  S.K. – Takev S.K                                        
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου
11:00     Takev S.K – Vakifbank S.K           
12:30     Τελχινίς – Marmaris Belediye  S.K.
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου
10:00     Takev S.K – Τελχινίς       
11:30     Marmaris Belediye  S.K. – Vakifbank S.K»
14:30     Απονομές
Η ομάδα της Τελχινίδας που θα ταξιδέψει στο Μαρμαρίς αποτελείται από τις αθλήτριες Νικολέτα Αμορανίτη, Λόρεν Γεροσάββα, Αγγελίνα  Κώτη, Χριστίνα Αντωνιάδη, Βάλια Παρασκευα, Ελεάννα Κωνσταντάκη,  Ντιλέκ Χουσεΐν και Παρασκευή Σαρικά ενώ προπονητής θα είναι ο Μιχάλης Τσιμισίρης. Η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς το μεσημέρι της Παρασκευής από τη Ρόδο για Μαρμαρίς και θα επιστρέψει την Πέμπτη (31/1) το απόγευμα.
-Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τους γονείς των αθλητριών που συμμετέχουν στην ομάδα καθώς επίσης και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου την πολύτιμη  βοήθειά τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments