Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Βάφτηκε» πράσινο το Κύπελλο!

«Βάφτηκε» πράσινο το Κύπελλο!

0
rodos_panigiria_ipodomes
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Η Ρόδος είναι η Κυπελλούχος Δωδεκανήσου για την σεζόν 2010/11, καθώς επικράτησε του Διαγόρα με 1-0 στον τελικό του Δημοτικού Σταδίου. Τα παιδιά του Γιάννη Κουμέντου πανηγυρίζουν την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση και ικανοποίησε τους φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Μόσχου, προσπάθησε να αποδώσει το «γνωστό» καλό ποδόσφαιρο που παίζει, το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, όμως η Ρόδος ήταν αυτή που όπως φάνηκε το «ήθελε» περισσότερο. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στη μεγαλύτερη διάρκεια του με πάθος, δύναμη και φάσεις και από τις δύο ομάδες, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
7’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαγγάρη, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουμέντου.
12’ Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Κετσέ, που όμως δεν βρήκε στόχο, αφού το σουτ του πέρασε άουτ.
17’ Όμορφο τεχνικό σουτ του Μπάρδη έξω από την περιοχή, ο Κουμέντος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
20’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπουτσογιαννόπουλου από απόσταση 40 μέτρων, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαργωμένου.
26’ Σουτ του Χατζηπαυλή από το ύψος της περιοχής, ο Μαργωμένος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
30’ Ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ του Τζαρτζάλα από δεξιά και πάλι ο τερματοφύλακας του Διαγόρα ήταν σε ετοιμότητα.
41’ Τετ α τετ του Μπάρδη με τον Κουμέντο, ψηλοκρεμαστό πλασέ του παίκτη του Διαγόρα, και απόκρουση με τα ακροδάχτυλα του τερματοφύλακα της Ρόδου.
60’ Πάσα του Κετσέ στον Κουρούνα, το πλασέ του όμως από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.
75’ Πανέξυπνη κάθετη μπαλιά του Κετσέ στον Μπάρδη, ο οποίος πλάσαρε, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο οριζόντιο δοκάρι.
87’ Σέντρα του Τζαρτζάλα, σουτ του Παπαστεφάνου, η μπάλα πέρασε άουτ.
89’ ΓΚΟΛ! Εκπληκτικό σουτ του Γεωργά από διαγώνια θέση εντός της περιοχής, η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Μαργωμένου για το 1-0.
93’ Σέντρα του Κανάρη από δεξιά, γυριστό σουτ του Καραγεωργίου, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
*Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου (Γιαννουκάς, Κόττορος).
Διαγόρας: Μαργωμένος, Ρούσος (81’ Ηλιακώστας), Κουρούνας (91’ Ζούνης), Γιαμπεράκης, Μιχαλόπουλος, Μπάρδης, Καραγεωργίου, Κανάρης, Τσαγγάρης, Κετσές, Χαρτοφύλλης (41’ Λάππας)
Ρόδος: Κουμέντος, Ριζόπουλος, Καμπούρης, Νίκανδρος (71’ Γιδάρης), Παπαστεφάνου, Γεωργάς (95’ Μιχαήλου), Τζαρτζάλας, Μάντσε, Χατζηπαυλής, Παπουτσογιαννόπουλος, Ντουρμισάι (85’ Μελεούνης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments