Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Β’ Κατηγορία: Την Κυριακή κρίνονται άνοδος και υποβιβασμός

Β’ Κατηγορία: Την Κυριακή κρίνονται άνοδος και υποβιβασμός

0
Dodekanisos

Ολοκληρώνεται την προσοχή Κυριακή και ο 1ος όμιλος της Β’ Κατηγορίας. Η μοναδική εκκρεμότητα αφορά στην αναμέτρηση της ΑΕ Κύπρου με τη Δήμητρα Δαματριάς που θα κρίνει και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Η Κύπρος μετά το “διπλό” στη Σύμη θέλει μόνο νίκη ενώ η ομάδα της Δαματριάς παίζει για δυο αποτελέσματα καθώς βολεύεται και με την ισοπαλία.

Στα Κοσκινού το μπαράζ παραμονής
Παράλληλα, την προσεχή Κυριακή αναμένεται να γίνει γνωστή η ομάδα που θα υποβιβαστεί από το πρωτάθλημα το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Θα είναι ένας εκ των Πολύστρατου Λαέρμων και Νηρέα. Οι δυο τους θα παίξουν σε παιχνίδι play out που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κοσκινού. Ο νικητής θα εξασφαλίσει την παραμονή του και ο ηττημένος θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γ’ Κατηγορία. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΔ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά από κλήρωση που πραγματοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, σήμερα Δευτέρα 11.04.2022, για τον αγώνα κατάταξης play out της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Γηπεδούχος ομάδα κληρώθηκε (για τυπικούς λόγους), η ομάδα του Πολύστρατου Λαέρμων και φιλοξενούμενη ομάδα του Νηρέα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κοσκινού».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments