Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Β Κατηγορία: Συνοπτική εικόνα της 27ης αγωνιστικής

Β Κατηγορία: Συνοπτική εικόνα της 27ης αγωνιστικής

0
bala1
Dodekanisos

Διαβάστε συνοπτικά τι έγινε στα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου:
Ατρόμητος Διμυλιάς – Θύελλα 0 – 0
Πολύτιμος είναι ο βαθμός που κατάφερε να «τσιμπήσει» η Θύελλα Πυλώνας μέσα στις Φάνες. Αν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καζαντζίδη στο 51’, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν παλικαρίσια και πέτυχαν τον στόχο τους. Στάθηκαν βέβαια και τυχεροί διότι η ομάδα του Γιώργου Μαστρογιαννάκη δημιούργησε δυο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Απόλλων Απ. – ΠΑΣ Ασκληπειού 0 – 4
Ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΣ Ασκληπειού ο οποίος κέρδισε άνετα μέσα στ’ Απόλλωνα. Ο Σπύρος Οχτάρας πέτυχε χατ τρικ ενώ ο Γεωργαλλής σκόραρε μια φορά.
Ηρακλής Λάρδου – Ιπππότες 1 – 3
Εξακολουθεί να μην αισθάνεται ασφάλεια ο Ηρακλής Λάρδου ο οποίος έχασε από τους Ιππότες. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης προηγήθηκε με 2 – 0 με τέρματα των Ντούτσε και Πλαγγέντη όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Βασίλη Χαρίτου και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ο Χρήστος Στεργιόπουλος σημείωσε ένα τέρμα στη συνέχεια με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη.
Ιάλυσος – Ακουσίλαος Φανών 4 – 0
Δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική το παιχνίδι διότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Οι Μπαρτσελό και Δράκος «καθάρισαν» τον αγώνα. Ο πρώτος πέτυχε χατ τρικ.
Άγιος Λουκάς – Αναγέννηση Έμπωνας 4 – 1
Μπορεί ο Άγιος Λουκάς να βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά πίσω στο σκορ με τέρμα του Τσουκαλά που εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος και σκόραρε για την Αναγέννηση Έμπωνας (0 – 1), όμως στη συνέχεια αφυπνίστηκε και «γύρισε» το παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισε με πέναλτι του Κανέλλου και στη συνέχεια με γκολ των Ντιαρά, Μπάλλα και Αθηναίου, πήρε το «τρίποντο» μετά από αρκετό καιρό. Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σακελλάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΕ Κατταβιάς – Ασπίδα Σαλάκου 0 -2
Νικηφόρα πέρασε από το Ενωσιακό γήπεδο η Ασπίδα Σαλάκου η οποία επικράτησε της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς με 2 – 0. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλο τους. Στο 66’ από σέντρα του Καραγιάννη, ο Χατζηκυριάκος με πλασέ έκανε το 0 – 1. Στο 78’ ο Νίκος Μάχλης σέντραρε και ο Χατζησάββας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments