Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Υποβιβάζεται ο Εθνικός

Υποβιβάζεται ο Εθνικός

3
ethnikos rodos
Dodekanisos

Στην Β’ Κατηγορία και μαθηματικά υποβιβάζεται ο Εθνικός! Η ομάδα της Αρχίπολης αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3 – 3 στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής και ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική δεν προλαβαίνει να σωθεί. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μεγάλη ψυχή απέναντι στον πρωταθλητή Φοίβο και ενώ προηγούνταν στο σκορ με 3 – 2, δέχθηκαν ένα γκολ λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα με το οποίο γκρεμίστηκαν όλα τους τα όνειρα. Στο 24’ ο Μ. Μπαϊρακτάρης με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 0 αλλά στο 32’ ο Πεταυράκης με ωραία προσπάθεια έκανε με πλασέ το 1 – 1. Στο 49’ ο Κούρλιος έκανε με πλασέ το 1 – 2 με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» πάντως για οφσαϊντ. Στο 58’ ο Μ. Μπαϊρακτάρης με κεφαλιά έκανε το 2 – 2 και στο 65’ ο Κουκουτσέλας με πέναλτι έκανε το 3 – 2. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κούρλιος ο οποίος έκανε το πέναλτι στον Μ. Μπαϊρακτάρη με τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά να διαμαρτύρονται.
Το τελικό 3 – 3 διαμόρφωσε ο Αθανασίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86.
Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Κατσιδώνης (Μανώλης Παπαγιαννίδης, Λάζαρος Δουλγέρης).
ΕΘΝΙΚΟΣ Μπεγκάσι Ο., Μπαιρακτάρης Η., Τσοπανάκης, Τσακίρης Στ., Γιαννακόπουλος, Μπαιρακτάρης Μ., Παπανθίμου, Κουτσουμπάρης, Κουκουτσέλας, Μπεγκάσι Ε., ΦΟΙΒΟΣ: Γιαννίκος, Λουτριώτης, Ορφανίδης, Φωτεινής, Κούρλιος, Αξιώτης, Τζεμαλάι (73’ Μαθιός), Διακαναστάσης (59’ Τζιβίλογλου), Γκινής, Λαμάι, Πεταυράκης (67’ Αθανασίου), Καρίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8
8
11 years ago

den ton glitonan ton ipovivasmo fetos oi arxipolenoi fenontan apo tin arxi tis xronias den peirazei tou xronou stin b

makis
makis
11 years ago

καλημέρα Μήπως υπάρχουν και άλλες ομάδες που δεν άξιζαν φέτος να παίζουνε Α κατηγορία

8
8
11 years ago

φιλε μακη κατα την αποψη μ οι χειροτερες ομαδες του προταθληματος ηταν αε.κω και εθνικος και οντω αυτεσ υποβιβαστικαν φενοταν απο την αρχη της χρονιας