Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Υπόθεση “πορτοκαλί” γάντια

Υπόθεση “πορτοκαλί” γάντια

0
mikti_neon_-_samos
Dodekanisos
“Μαγική” εικόνα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το χθεσινό παιχνίδι της Μικτής Δ/ νησου με τη Σάμο που έμεναν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι Σαμιώτες  ενώ στέκονταν καλά στον αγωνιστικό χώρο υστερούσαν σε δημιουργικότητα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη τα Δ/νησα έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη ακόμα και μετά την αποβολή του Ορφανού στο 30′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί χτύπησε την μπάλα κάτω με δύναμη σε υπόδειξη του διαιτητή Βισκαδούρου. Παρ’ όλο όμως που οι επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ ήταν συνεχείς μια το κακό τελείωμα των φάσεων και μια ο πολύ καλός τερματοφύλακας Αληγεωργίου κράτησαν το σκορ στο μηδέν.

Φάσεις
10′ Στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε η κεφαλιά του Πεταυράκη μέσα από την περιοχή.
30′ Από ωραία ενέργεια του Μαργαρίτη , ο Γιώργου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αλαγεωργίου που απόκορυσε ενστικτοδώς το σουτ του τελευταίου.
43′ Ο Πεταυράκης τροφοδότησε τον Μαργαρίτη που μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας όσους αμυντικούς προσπάθησαν να τον σταματήσουν, σούταρε μέσα από την περιοχή , αλλά ο πολύ καλός Αλαγεωργίου είπε “ΟΧΙ” και με εντυπωσιακή εκτίναξη κράτησε ανέπαφη την εστία του.
68′ Στη αγκαλιά του Αλαγεωργίου κατέληξε το σουτ του Γιώργου έξω από την περιοχή μετά από ασίστ του Μαργαρίτη.
90+2′ Ο Γιώργου έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Ατσίδη στα αριστερά, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αλαγεωργίου κράτησε το 0-0 με εντυπωσιακή εκτίναξη κατακτώντας επάξια τον τίτλο του τερματοφύλακα για τις επικίνδυνες αποστολές.

Από τα Δ/ νησα ξεχώρισε ο Γιώργου, Στάτης με κορυφαίο τον Μαργαριτη, ενώ από τους Σαμιώτες εντυπωσιακός ήταν ο τερματοφύλακας Αληγεωργίου.

Καλή η διαιτησία του Βισκαδούρου με βοηθούς τους Ρούτσι και Μπερδεμπέ.

Δω/νησα: Κουμέντος, Λατσός(65′ Μοσκιού), Σαχίνης, Παπαδόπουλος, Πολυμένωφ, Στάτης, Βολονάκης(53′ Ατσίδης), Γιώργου, Πεταυράκης(75′ Βαλτοογιάννης), Μαργαρίτης, Ορφανός.

Σάμος: Αλαγεωργίου, Αλεξάνδρου, Καριμαλής, Μιχαήλ(51′ Τριπώδης), Ζορμπάς, Τσαπαλιάρης, Χατζηκωσταντής(78′ Μούτσος), Πολυέζος, Κουτσός, Σιδέρης, Μαρνέζος(55′ Δάνος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments