Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Υποδέχθηκε Πολυκράτη και Φοίνικα

Υποδέχθηκε Πολυκράτη και Φοίνικα

0
lesxi diagoras volei
Dodekanisos

Στη Λέσχη του ιστορικού Γ.Σ. Διαγόρας έγιναν δεκτές οι αποστολές του Φοίνικα Σύρου και του Πολυκράτη Σάμου, που μαζί με την ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας, πήραν μέρος στα παιχνίδια της Β΄ Φάσης του Πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων Ζ΄ Περιφέρειας (Β΄ Όμιλος).
Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας πραγματοποίησε μια λιτή και ζεστή δεξίωση προς τιμήν των φιλοξενούμενων, εκδήλωση στην οποία φρόντισε να ενημερώσει τα μέλη των ομάδων για την ιστορία του σωματείου που ιδρύθηκε το 1905, τις βασικές επιτυχίες του μέσα στο χρόνο και την σημερινή του λειτουργία, σε αγωνιστικό και επίπεδο Ακαδημιών και όχι μόνο στο βόλεϊ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα που καλλιεργεί (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο και ποδηλασία).
Από πλευράς Γ.Σ. Διαγόρας δόθηκαν αναμνηστικά της Ρόδου, όπως και μετάλλια του Διαγόρα και βιβλία με την ιστορία του σωματείου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Ανδριάνα Μπαφίτη, παλιά αθλήτρια βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας, ο Δημήτρης Καρατζιάς από πλευράς του Δήμου Ρόδου και ο επί σειρά ετών και μέλος της οικογένειας του Διαγόρα Μιχάλης Μέντος.
Από την πλευρά της διοίκησης μίλησε ο αντιπρόεδρος Κώστας Χαλικιόπουλος (απουσιάζει στο εξωτερικό ο πρόεδρος Μέντος Ζωάννου), που καλωσόρισε τις αποστολές και ευχήθηκε στις νεαρές αθλήτριες, καλές και πολλές επιτυχίες στον αθλητισμό, σ τα μαθήματα και γενικότερα στην ζωή.
Η Ανδριάνα Μπαφίτη τόνισε ότι θα έπρεπε η Περιφέρεια να είχε παραπάνω χρήματα, προκειμένου να τα διαθέσει στο αθλητισμό και να μπορούν έτσι να είναι πιο συχνές οι συναντήσεις των σωματείων που εδρεύουν στο Αιγαίο. Επίσης, ζήτησε από τα κορίτσια να βγαίνουν πιο δυνατές από το παρκέ, όταν θα χάνουν ένα παιχνίδι…
Παρόντες ήταν ακόμη, ο πρόεδρος της Τ.Ε. βόλεϊ Δωδεκανήσου Ανδρέας Μοσκιού,, το μέλος της διοίκησης του «Γηραιού» Δημήτρης Σπανός, η έφορος του τμήματος βόλεϊ Τασία Καρπαθάκη, όπως και οι διαιτητές Λάκης Λαζαράκης και Νίκος Χατζησταυρίδης.
-Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τους χορηγούς της πετυχημένης διοργάνωσης του τουρνουά, που ήταν: Τα ξενοδοχεία SEMIRAMIS CITY HOTEL και PLAZA HOTEL, η εταιρεία Ν.Γ. Καραγεωργίου, η Business Software και το Φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ. Ακόμη, το «Ρane di capo» και τον Γιώργιο Ποντικάκη για τα εδέσματα και τα αναψυκτικά που προσέφερε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.
Επίσης, ευχαριστεί τη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών Ρ.Ο.Δ.Α. για την στήριξή της και ιδιαίτερα, τον πρόεδρό της Δημήτρη Καρατζιά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments