Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Υπέταξε και τον Εθνικό!

Υπέταξε και τον Εθνικό!

0
ialisos-ethnikos1
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με σκορ 3 – 2 σε βάρος του Εθνικού Πειραιώς πέτυχε σήμερα στο Οικονομίδειο ο Ιάλυσος σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα τόνωσαν την ψυχολογία τους ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ενώ μετά από αυτό το «τρίποντο» έχουν ελπίδες για την κατάκτηση ακόμα και της τιμητικής 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο και δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο, πέρα από τα γκολ τα οποία επιτεύχθηκαν. Σε αρκετά σημεία πάντως ο Ιάλυσος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια. Παρόλα αυτά η ροδίτικη ομάδα κατάφερε να παραβιάσει δυο φορές την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το ότι ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει αρκετά γρήγορα, ο Ιάλυσος ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μετά το 2 – 2 επέβαλλε τον ρυθμό του, έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και έφθασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που ήταν και το ζητούμενο για το παιχνίδι αυτό.
Το φιλμ του αγώνα
15΄Μετά από ωραία κάθετη του Φονσέκα, ο Μαθιός από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0
24΄Ο Κατίδης εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια
28΄Σουτ του Α. Αθανασίου λίγο έξω από τα δοκάρια του Βουτσινά.
33′ Σουτ του Α. Αθανασίου από καλή θέση πάνω από την εστία.
41΄Σουτ του Παφιάκη μέσα από την περιοχή , ο Μπένα πήγε να διώξει, με τον Α. Αθανασίου να τον προλαβαίνει και με προβολή να σκοράρει για το 2-1.
44΄Φάουλ του Αλεξανδρόπουλου, ο Λεωνιδόπουλος την κεφαλιά λίγο αουτ.
45΄Σουτ του Σπάρταλη , μπλοκαρε ο Βουτσινάς
Στο 58′ μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κομνηνός πήρε τη μπάλα, μπήκε μόνος του στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2 – 2!
Στο 63′ ο Αντώνης Αθανασίου έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 67′ από μπαλιά του Καρπαθάκη, ο Μαθιός βγήκε σε θέση τετ α τετ, πήγε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα αλλά αυτός κατάφερε και έδιωξε τη μπάλα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο για να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ.
Στο 68′ ο Κοκκίνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαθιός μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση αλλά δεν το έπιασε καλά με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 69′ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Αντώνη Αθανασίου, ο Μαθιός πήρε τη μπάλα στον κενό χώρο, προχώρησε και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3 – 2!
Στο 76′ ο Κομνηνός έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Στο 93’ο Μαθιός πήρε τη μπάλα στην περιοχή σε θέση αριστερά και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρούτσης (Μπέτζογλου, Πυργάκης) από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Φυλακούρης (46’ Καρπαθάκης), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φονσέκα, Σπάρταλης (61’ Μαρίνου), Αθανασίου Α. (75’ Σαχίνης), Παφιάκης, Μαθιός
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης (56’ Αργυρίου), Μαντζώρος, Μπένα, Μαρτίνος (75’ Μαναλής), Κατίδης, Σούφλας, Κομνηνός (81’ Γερόλυμος), Λεωνιδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments