Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Υπερήφανος για τα «παιδιά του!»

Υπερήφανος για τα «παιδιά του!»

1
digenis manolagkas
Dodekanisos

Ιδιαίτερα υπερήφανοι αισθάνονται στον Διγενή Κοσκινού καθώς αρκετοί νεαροί παίκτες της ομάδας έχουν καταφέρει να συνάψουν συνεργασίες με ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Αποκορύφωμα βέβαια είναι η συμμετοχή του Βολονάκη στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Όπως μάλιστα δήλωσε χθες ο υπεύθυνος του Διγενή Νίκος Μανωλάγκας, «ο νεαρός προπονείται και με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον Διγενή». Ο κ. Μανωλάγκας πρόσθεσε ακόμα:
«Και ο Αντώνης ο Καραγιώργης όμως που έχει πάρει μετεγγραφή για την ομάδα Νέων της Καλλονής Μυτιλήνης, πάρει πολύ καλά. Μάλιστα μαθαίνω ότι και αυτός προπονείται και με την πρώτη ομάδα και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Επίσης, περιμένουμε τις εξελίξεις με τους Αλέκο Παγκράτη και Μανώλη Μαρκάκη που από την περασμένη Δευτέρα δοκιμάζονται στην ομάδα νέων του Εργοτέλη. Μαζί τους είναι και ένας παίκτης του Ακουσιλάου, ο Κουγιός. Εύχομαι τα καλύτερα και για αυτά τα παιδιά».
Σε ερώτηση που του έγινε για έναν ακόμα νεαρό παίκτη του συλλόγου, τον Θαρρενό Ραφαήλ, απάντησε:
«Δοκιμάστηκε στην U15 του Ολυμπιακού και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε ελεύθερος ξενώνας για το παιδί και του πρότειναν να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο για να αδειάσει κάποιος και να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα. Θα περιμένουμε. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο μικρός κλήθηκε από την Εθνική ομάδα U15 για προεπιλογή. Θα πρέπει να δώσει το παρών στις 20 Αυγούστου στην Αθήνα. Και αυτό αποτελεί μια πολύ μεγάλη τιμή για τον Διγενή. Όλα αυτά τα μικρά παιδιά του Διγενή είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε ο συγχωρεμένος Μιχάλης Παπακαλοδούκας. Εμείς απλά συνεχίζουμε το έργο του και ευτυχώς που είμαστε τυχεροί και βρήκαμε τον Γιάννη Καμίτση που επίσης κάνει πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες μας».
-Συνεργασία με τον Εργοτέλη σε επίπεδο Ακαδημιών ετοιμάζει ο Διγενής Κοσκινού. Για τον σκοπό αυτό, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον διευθυντή του Κρητικού συλλόγου, τον Σταύρο Λαμπράκη (γνωστός και από το πέρασμα του στον Ιάλυσο πριν από μερικά χρόνια ως ποδοσφαιριστής).
-Την προσεχή Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία του συλλόγου. Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 4.30μ.μ. στο γήπεδο Κοσκινού.
Οι μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις είναι ο Στεφάνου (ΑΟ Σύμης), ο Μαντικός (Κολοσσός Κάστρου), Καρελάς (με υποσχετική από τον Διαγόρα) αλλά και οι Καργάκος, Παπασταμάτης και Μ. Μανωλάγκας που επιστρέφουν στον Διγενή. Επίσης γίνονται επαφές με τον Απόλλωνα Καλυθιών για την απόκτηση του Γιώργου Κυριαζή.
-Ο Χρήστος Ζουρίδης θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής των τερματοφυλάκων του συλλόγου.

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ(ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ)ΜΙΧ ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑ!!!