Αρχική Προγνωστικά Υπάρχει φως στο τούνελ…

Υπάρχει φως στο τούνελ…

0
porto
Dodekanisos

Χαμηλή πτήση λέω εγώ (πως αλλιώς να την χαρακτηρίσουμε) την χθεσινή στοιχηματική μέρα. Αν και κάναμε το 3 στα 5, το ματσάκι στην Τουρκία ήτανε πολύ μακριά από την πρόβλεψη μας. Κάτι που όντως μας ξάφνιασε καθότι περιμέναμε μια Γαλατά να αντιδρά έστω την ύστατη στιγμή. Έτσι όμως ήταν ,είναι και θα είναι το στοίχημα και αυτή η μη προβλεψιμότητα του ενίοτε το κάνει πιο ελκυστικό. Από τον παίκτη του «δεν ξαναπαίζω στοίχημα» μέχρι αυτόν του «που θα πάει θα σπάσει». Η απόσταση; Ένα τσιγάρο δρόμος …ίσως και μια τζούρα μόνο!! Ο συνολικές μας σωστές επιλογές πλέον στις 263/426. Περισσότερο υποψιασμένοι πάμε να δώσουμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ κωδ.118
Εξ αναβολής ματς με βαθμολογική ιδιαιτερότητα. Ενδεχόμενο τρίποντο είτε βγάζει από το γκρουπ των ουραγών την γηπεδούχο, είτε δίνει απόσταση ασφαλείας στην πρωτοπόρο από τους διώκτες της. Εν ολίγης και οι 2, ο καθένας για τον δικό του λόγο δεν θα συμβιβαστεί με μία ισοπαλία. Μερικά stat tips: Η γηπεδούχος στα 7 εντός δεν έχει σκοράρει στα 3. Με Χιρόνα ( 3η θέση ), Βαγιαδολίδ ( 4η θέση ) και Νουμάνθια ( 9η θέση ). Έχει την 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 27 γκολ παθητικό. Η φιλοξενούμενη έχασε πέρσι την άνοδο στον τελικό των play-offs με το εντός έδρας γκολ που δέχθηκε στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Κόρδοβα. Η όποια περσινή πικρία έχει μετατραπεί φέτος σε πείσμα και δύναμη. Κάπως έτσι φιγουράρει στην 1 θέση (μείον 1 ματς) από πολύ νωρίς. Έχει την 2η καλύτερη επίθεση ( 25 γκολ ) και επίσης 2η καλύτερη άμυνα ( 11 γκολ ). Τα 11 γκολ παθητικό σε 5 ματς της Σαμπαντέλ θα κάνουν την διαφορά απόψε. Το διπλό απαραίτητο ποντάρισμα εδώ ( 2 ) 2,05. Το ( 2-3goal ) ολοκληρώνει και καλύπτει πιθανά σκοράκια κατά παράδοση.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ κωδ.122
Εάν το παιχνίδι γινότανε μεταξύ αρχηγών κρατών-χωρών τότε θα είχαμε σίγουρα αποστασιοποιηθεί και σαφώς το ματσάκι θα ήτανε μεγάλο No Bet. Επειδή όμως εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο και δεν χωράνε πολιτικά διπλωματικές προσεγγίσεις θα πάρουμε το παιχνίδι με βάση το κίνητρο των Ρώσων. Η φιλοξενούμενη περιμένει νίκη της Ρόμα στο έτερο ματς του ομίλου και αυτή να τσιμπήσει έστω το βαθμό μέσα στο Allianz Arena. Αυτό για την περίπτωση της κατάληψης της 3ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ ( τα άλλα σενάρια είναι προφανώς μακρινά ). Μέσα σε αυτό το σκεπτικό το ( ΗΜ Χ ) 3,00 σε αυτή την τιμή μοιάζει τεράστιο και το αγοράζουμε. Με φόντο το δύσκολο της ματς στην Μπουντεσλίγκα (εκτός έδρας με την 3η Άουγκσμπουργκ) η Μπάγερν θα προσέχει τα πόδια της και δεν αναμένουμε να φορτσάρει τόσο ώστε το ματς να ξεφύγει από το ( 2-3goal ) 2,20. Πονηρό σημείο με ρίσκο το πολυπόθητο ( Χ ) 6,25 για τους Ρώσους.

ΠΟΡΤΟ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΣΚ κωδ.124
Κατ’ εμέ η σταθερότερη ομάδα ever διαχρονικά. Με διαρκή παρουσία στους ομίλους και με εμφανίσεις πάρα πολύ καλές. Αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον θα προτιμήσω αυτό το ματς για 3 λόγους:
1ον: Η νίκη θα φέρει έσοδα και….. ψυχολογία ένεκα του ντέρμπυ κορυφής με την Μπενφίκα.
2ον: Ισοφάριση συγκομιδής πόντων στους ομίλους.
3ον: Ίσως χρησιμοποιηθούν παίκτες που θα προσθέσουν φρεσκάδα και ταχύτητα στο παιχνίδι της Πόρτο σε αντίθεση με την Σαχτάρ που θα έχει βασικές ελλείψεις με πιο σημαντική αυτή του γκολτζή της Λουίς Αντριάνο. Συνολικά θα της λείψουν τα «10» από τα «14» γκολ στην Ευρώπη ( Αντριάνο 9 και Σρνα 1 ). Καταλήγουμε στον άσσο ( 1 ) 1,70 αλλά και ( 1/1 ) 2,65. Από κοντά και το ( 2-3goal ) 1,80.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments