Αρχική Επικαιρότητα Unboxholics: Το ποσό της δωρεάς θα αγγίξει τις 350.000 ευρώ

Unboxholics: Το ποσό της δωρεάς θα αγγίξει τις 350.000 ευρώ

0
Φωτογραφία: newsbomb.gr
Dodekanisos

Ο Σάκης Καρπάς με ανάρτησή του ενημέρωσε τον κόσμο πως το ποσό των δωρεών που συγκέντρωσαν για τους πυρόπληκτους θα αγγίξει τις 350.000 ευρώ. 

Θυμίζουμε πως ο Σάκης Καρπάς και ο αδερφός του Αλέκος είναι δύο αδέρφια από την Αριδαία. Συγκεκριμένα βρίσκονται πίσω από το δημοφιλέστερο site gaming της Ελλάδας και είναι γνωστοί ως Unboxholics. Τα δύο αδέλφια λοιπόν άφησαν τις διακοπές τους στην μέση, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο. Σε έκτακτο live streaming τους χάρη στην τρομερή ανταπόκριση του κόσμου, κυρίως της νεολαίας, συγκέντρωσαν 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους. 

Ο Σάκης Καρπάς προέβη σε μία ανάρτηση στο Facebook προς ενημέρωση σχετικά με την πορεία της δωρεάς χρημάτων για τους πυρόπληκτους. Συγκεκριμένα τόνισε πως το ποσό μπορεί να αγγίξει τις 350.000 ευρώ. Μιας και ο κόσμος συνεχίζει να καταθέτει χρήματα.

Η σχετική ανάρτηση του Σάκη Καρπά

«Είμαστε στα τελευταία στάδια της καταμέτρησης των χρημάτων από καταθέσεις, PayPal και Paysafe κάρτες. Θεωρούμε ότι είναι πολύ πιθανό το νούμερο να αγγίξει τις €350.000. Μιας και ο κόσμος κατέθετε χρήματα μέχρι και πριν λίγη ώρα! Ζητάμε να σταματήσετε να βάζετε χρήματα (είτε μέσω PayPal, είτε μέσω Paysafe) ώστε να κινήσουμε τις διαδικασίες μεταφοράς των χρημάτων. Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πέρα από κάθε φαντασία και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!»
 
«Έχουμε έναν γραφειοκρατικό εφιάλτη μπροστά μας, οι διαδικασίες μεταφορών διαρκούν μέρες, οπότε ζητούμε κατανόηση για την καθυστέρηση της κατάθεσης των χρημάτων. Θαρρώ πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί, με ΟΛΑ τα αποδεικτικά (από PayPal, Paysafe, Τράπεζα) να είναι διαθέσιμα σε κοινή θέα. Ακόμη και κάποιος που θέλει να ελέγξει την εγκυρότητα των εγγράφων που θα μοιραστούμε, μπορεί να το κάνει με φυσική του παρουσία στο λογιστικό γραφείο που μας εκπροσωπεί, εδώ στην Αριδαία. Θα τα μοιραστούμε ΦΥΣΙΚΑ και σε δημόσιες αναρτήσεις από τις σελίδες μας στα social media. Θα σας έχω ενήμερους για τα πάντα. Ευχαριστώ για όλα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments