Αρχική Εφηβικό U16: Τρίτη νίκη για τους Πάνθηρες

U16: Τρίτη νίκη για τους Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Την τρίτη τους φετινή νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος U16 πανηγύρισαν οι Πάνθηρες. Η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη επικράτησε με 2 – 1 του ΑΕΡΑ μέσα στο γήπεδο Αφάντου. Οι Πάνθηρες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου επέβαλλαν το δικό τους ρυθμό πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν το σκορ χωρίς όμως να μπορέσουν από εκεί και πέρα να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Π. Διακογιάννης ενώ στο 22’ ο Τόλη πέτυχε το 0 – 2. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Μαχαίρια στο 46’.

ΑΕΡΑ: Διάκου, Τσανάκου, Αναγνωστίδης, Τζέμπρα, Τραγκάϊ, Τσιλιγκίρης, Κλέτσας, Κουρουκλίδης, Καλογήρου, Κολεζάκης, Χ. Αποστολάκης (Στον πάγκο ήταν οι Ν. Τ. Αποστολάκης, Διακάκης, Μαχαίρια, Κάβουρας, Κακακιός, Κουρουκλάς, Λέντζας
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Δ. Διακογιάννης, Αραμπατζής, Μπιλιούρας, Κουφός, Καρακούσης, Cuzllioc, Καψής, Ντουμάζιος, Παπαδόπουλος, Τόλη, Π. Διαγιάννης (Στον πάγκο ήταν οι Ελεζάϊ, Σταματιάδης, Zenelaj, Διακοσταμάτης, Πατρού, Buzi, Πορτσέλλη)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments