Αρχική Videos Τζόκοβιτς: Νόσησε με κορονοϊό τον Δεκέμβριο ισχυρίζονται οι δικηγόροι του

Τζόκοβιτς: Νόσησε με κορονοϊό τον Δεκέμβριο ισχυρίζονται οι δικηγόροι του

0
Dodekanisos

Ανατροπή δεδομένων φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι ισχυρισμοί της δικηγορικής ομάδας που υπερασπίζεται τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ειδικότερα, o Νόβακ Τζόκοβιτς έλαβε «ιατρική εξαίρεση», για να μπορέσει να εισέλθει στην Αυστραλία αφού πρώτα είχε νοσήσει με κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, αναφέρουν οι δικηγόροι του. Μάλιστα, στα δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα το Σάββατο, οι δικηγόροι του Σέρβου, τονίζουν ότι είχε λάβει προσωρινή visa εισόδου στην χώρα με «ιατρική εξαίρεση από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού» από την Tennis Australia λόγω της πρόσφατης μόλυνσης του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC, «το αποτέλεσμα του πρώτου PCR test του Τζόκοβιτς, το οποίο ήταν θετικό στον κορονοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου». Παράλληλα οι νομικοί εκπρόσωποι του Τζόκοβιτς, υπογραμμίζουν ότι «14 μέρες μετά το θετικό τεστ και 72 ώρες πριν την εξέτασή του δεν είχε πυρετό ή αναπνευστικά συμπτώματα της Covid-19». 

Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος τενίστας είχε νοσήσει και τον Ιούνιο του 2020.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Σέρβος (εννιά φορές νικητής του Australian Open), παραμένει σε απομόνωση σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μελβούρνης. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας (10/1). Οπότε και θα εκδικαστεί η έφεσή του κατά της απόφασης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments