Αρχική Videos Τζόκοβιτς: “Δυστυχώς δεν θα πάρω μέρος στο US Open”

Τζόκοβιτς: “Δυστυχώς δεν θα πάρω μέρος στο US Open”

0

Οριστικά χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεξαχθεί το US Open. Ο ίδιος ο Σέρβος άσος, 21 φορές πρωταθλητής του Grand Slam, ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που σχετίζονται με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά για το US Open», έγραψε ο Τζόκοβιτς στο Twitter. «Ευχαριστώ #NoleFam για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξής σας. Καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου! Θα διατηρηθώ σε καλή φόρμα και θετικό πνεύμα και θα περιμένω μια ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Τα λέμε σύντομα».

Από τον Οκτώβριο του 2021, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) απαιτούν από τους μη μόνιμους κάτοικους και τους κατόχους πράσινης κάρτας να επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού πριν εισέλθουν στη χώρα.
Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, το CDC αναθεώρησε τις εγχώριες οδηγίες του και άρχισε ολοένα και περισσότερο να αντιμετωπίζει τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους το ίδιο όσον αφορά το εάν πρέπει ή όχι να μπουν σε καραντίνα μετά τη νόσηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments