Αρχική Videos Τζανάκης: «Η ΗΔΙΚΑ να βρει ανεμβολίαστους και να πάει πόρτα-πόρτα»

Τζανάκης: «Η ΗΔΙΚΑ να βρει ανεμβολίαστους και να πάει πόρτα-πόρτα»

0
Dodekanisos

Ο Νίκος Τζανάκης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, πρότεινε να υπάρξει φακέλωμα στους μη εμβολιασμένους! Δηλαδή πρότεινε η ΗΔΙΚΑ να βρει τους ανεμβολίαστους και να πάνε πόρτα – πόρτα! Τουλάχιστον στους ηλικιωμένους, ούτως ώστε να συζητήσουν μαζί τους γιατί δεν εμβολιάζονται. 

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Τζανάκης εκτίμησε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.500 με 2.700 θανάτους παραπάνω από κορονοϊό.  

«Από προσομοιώσεις που έχουμε κάνει στο δικό μας παρατηρητήριο πρέπει να φτάσουμε στο 70 με 75% επί του πληθυσμού». Αυτό εξήγησε ο καθηγητής για την ανοσία της αγέλης. «Πρέπει να εμβολιαστούν 1 εκατ. άνθρωποι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά γίνεται», σημείωσε για το τείχος ανοσίας. «Η χώρα έχει εμβολιαστικό οργανισμό που μπορεί να εμβολιάσει 120.000 ανθρώπους την ήμερα». «Περίπου το 60% των Περιφερειακών Ενοτήτων είναι κάτω από το μέσο όρο της Ελλάδας σε εμβολιασμό. Κάτω από το 50% η Φθιώτιδα 49% τα Τρίκαλα στο 50,6%» συμπλήρωσε.  

Ζήτησε την παρέμβαση της ΗΔΙΚΑ

Ο Νίκος Τζανάκης, πρότεινε η ΗΔΙΚΑ να εντοπίσει τους ανεμβολίαστους και να πάνε πόρτα – πόρτα. Τουλάχιστον στους ηλικιωμένους για να συζητήσουν μαζί τους. Ταυτόχρονα ζήτησε περαιτέρω δραστηριοποίηση της Εκκλησίας λόγω του κύρους και του ρόλου της.

Μάλιστα, είπε ότι εφόσον κάποιοι δεν εμβολιάζονται θα επιλέξει ο ιός τον τρόπο που θα τους εμβολιάσει. Ενώ ο εμβολιασμός για ορισμένους δε θα χρειαστεί διότι θα χάσουν τη ζωή τους! 

«Υπάρχουν μοναστήρια χωρίς εμβολιασμούς και εναντίον των εμβολιασμών και μπαινοβγαίνει κόσμος», τελείωσε. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments