Αρχική Videos «Τυφλώθηκαν» από τον ήλιο του Φοίνιξ Αντετοκούνμπο και Μπακς

«Τυφλώθηκαν» από τον ήλιο του Φοίνιξ Αντετοκούνμπο και Μπακς

0
Dodekanisos

Επίδειξη δύναμης από τους Σανς κόντρα στο Μιλγουόκι, με τους «ήλιους» να επικρατούν με 131-107. Το Φοίνιξ απέδειξε κόντρα στους πρωταθλητές του NBA ότι δικαίως έχει το καλύτερο ρεκόρ φέτος στο πρωτάθλημα (45 νίκες σε 55 αγώνες), θέτοντας παράλληλα τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών των «ελαφιών».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, αλλά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Σημείωσε μόλις 18 πόντους, ενώ χαμηλά έμεινε και σε ασίστ και ριμπάουντ με οκτώ και επτά αντίστοιχα. Ενώ στην τελευταία περίοδο που ο νικητής είχε κριθεί, ο «Greek Freak» δεν αγωνίστηκε καθόλου. Όσον αφορά τον Θανάση Αντετοκούνμπο, είχε έξι πόντους, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ και ένα λάθος σε οκτώ λεπτά.

Στο 35-22 και στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας έχουν «πέσει» οι Μιλγουόκι Μπακς.

Από την άλλη πλευρά οι εκπληκτικοί Φοίνιξ Σανς είχαν κορυφαίο τον ΝτιΆντρε Έιτον που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους. Εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Πολ που είχε 17 πόντους, και εξωπραγματικό αριθμό σε ασίστ με 19! Τέλος, ο Μικάλ Μπρίτζες πρόσθεσε 18 πόντους, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ άλλους 17.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-34, 64-56, 97-77, 131-107.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments