Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τυπική διαδικασία για τον Διαγόρα

Τυπική διαδικασία για τον Διαγόρα

0
diagoras orfeas
Dodekanisos

Μετά από μια τυπική διαδικασία ο Διαγόρας επιβλήθηκε με 5- του Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η ομάδα του Μιχάλη Τσακίρη χωρίς να «ιδρώσει» έφτασε εύκολα στην νίκη καθώς οι γηπεδούχοι δεν ήταν όσο έπρεπε απειλητικοί για την εστία του Μπεκιάρη. Ωστόσο ρόλο, για την καλή ψυχολογία των φιλοξενούμενων και την καλή συνέχεια στο παιχνίδι, έπαιξε το γρήγορο γκολ που σημείωσαν στο 2΄ και φόρτωσαν με άγχος τον αντίπαλο τους που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες χωρίς αυτό να μειώνει την νίκη των «κυανέρυθρων». Το πιο σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ήταν η είσοδος του Γιώργου Καστρουνή στον αγώνα στο 65΄, ο οποίος αφού πέτυχε το 5-0 για τον Διαγόρα στην συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο και ενώ οι τρεις αλλαγές είχαν γίνει για τον «γηραιό». Το 0-1 σημειώθηκε στο 2΄ , όταν ο Μπαούρης έβγαλε την σέντρα και Ζουρούδης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν γρήγορα, όταν στο 48΄ ο Αμπελάς έκανε την σέντρα και ο Γεωργιάδης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ,0-2.
Στο 59΄ Ζουρούδης και Πεταυράκης άλλαξαν την μπάλα, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Μαθιό, πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ζουρούδης και 0-3. Στο 71΄ ο Χατζηπέτρος έβγαλε την σέντρα, σουτ στην κίνηση από τον Ξύπα με την μπάλα να ξεγελάει τον Μαθιό και να καταλήγει στα δίχτυα,0-4. Το 0-5 σημειώθηκε το 74΄ μετά την σέντρα του Ξύπα και κοντινό πλασέ του Κστρουνή.
Αξίζει να τονιστεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε από τον Ορφέα ο Σταμάτης Αμπελάς για την προσφορά του στην ομάδα.
Διαιτησία Κόλλιας –Τσιγάρας – Κόκκαλης.
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Τσικούρης (78’ Ερνίκιολης), Θεοδοσίου, Γκρέμσι, Τσαγγάρης, Γεωργιάδης, Γεωργαλλής, Σκιαθίτης Χ. (72’ Παπαχριστοδούλου), Σκιαθίτης Ι., Οσάφι, Γαλουζής.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Τσελεπίδης, Σαλαμαστράκης, Λαμάι, Χατζηπέτρος, Μαίλης, Αμπελάς (55’ Κουλουμπρής), Επιφάνης, Πεταυράκης, Ζουρούδης (60’ Καστρουνής), Μπαούρης (46’ Ξύπας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments