Αρχική Αθλητικά νέα Τσιτσιπάς: Απέφυγε να απαντήσει για τον εμβολιασμό του

Τσιτσιπάς: Απέφυγε να απαντήσει για τον εμβολιασμό του [vid]

0
Dodekanisos

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογράφους στο Indian Wells για τον εμβολιασμό του. Ενώ πιο διαλλακτικός εμφανίστηκε για τα toilet breaks.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Indian Wells. Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και για το θέμα του εμβολιασμού. Όμως επικαλούμενος το ιατρικό απόρρητο αρνήθηκε να απαντήσει. «Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να σας πω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου», δήλωσε.

Τι απάντηση έδωσε για τα περίφημα toilet breaks

Παρόλα αυτά πιο διαλλακτικός εμφανίστηκε στην ερώτηση για τα toilet breaks. Ο Τσιτσιπάς υπογράμμισε ότι δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει στη Νέα Υόρκη. Λόγω κλίματος τα toilet breaks του θα είναι πιο σύντομα. «Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας. Άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα», είπε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε πάντως να τονίσει για άλλη μία φορά πως δεν έχει κάνει κάτι που είναι εκτός κανονισμού.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments