Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» βαθμό στη Νίσυρο ο Δαμάγητος

«Τσίμπησε» βαθμό στη Νίσυρο ο Δαμάγητος

0
Dodekanisos

Μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νισύρου, ο τοπικός Πολυβώτης και ο Δαμάγητος Θεολόγου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν τις φάσεις για να ανοίξουν το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στην επανάληψη, ανέβηκε αισθητά ο Δαμάγητος ο οποίος και επέβαλλε τον δικό του ρυθμό, χάνοντας τις δικές του καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Με βάση τη συνολική παρουσία και των δυο ομάδων η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Μπάρκας, Φασουλάρης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλης Ν., Καρακωνσταντής, Πάπας, Σακελλαρίδης, Παπαδάκης ( 25′ λ.τρ. Ανδριώτης), Πατρίκης ( 83′ Κυροδήμος), Χατζηνικολάου Β. του Κ., Ψαρράς (70′ Καραγιάννης), Φωτείνης, Χατζηνικολάου Β. του Δ. (55′ Σεϊταρίδης), Σφακιανός.
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Ζώης, Κεβάνι, Μέμα, Γουμαράς, Πατάκας, Μάχλης, Γιαννακάκης, Σαΐτης, Κουντουράκης, Σιμελίδης (90′ Καρπαθάκης), Τόμσον

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ Δωδεκανήσου – 1ος όμιλος

ΘέσηΟμάδαPWDLFAGDPts
121105144
2200227-50
3200216-50
4200206-60

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments