Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε « βαθμό ο Απόλλων Απολλώνων

«Τσίμπησε « βαθμό ο Απόλλων Απολλώνων

0
apollon apollonon
Dodekanisos

Τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στ’ Αφάντου «τσίμπησε» η νεανική ομάδα του Απόλλωνα Απολλώνων η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Άγιο Λουκά. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά ήταν ανούσια και δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και από νωρίς έδειξαν ότι είχαν διάθεση για να πάρουν τους βαθμούς, όμως δεν μπορούσαν να βρουν τον διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Στο 35’ έχασαν πάντως μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μανέττας πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και πλάσαρε όμως η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.
Το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να ελέγχουν τον ρυθμό αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία. Οι του Απόλλωνα μάλιστα απείλησαν στο 70’ όταν ο Πονήρης έκανε ένα σουτ από καλό σημείο και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Καλύτεροι από τον Άγιο Λουκά οι Μανέττας, Κανέλλος και Κυριαζής. Φάνηκαν από τον Απόλλωνα οι Ι. Μακαρούνας, Σιφωνιός και Πλάτσης
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Τσιγάρας, Αχιολάς). Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Χρήστος Καλογήρου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Χατζηχριστοδούλου, Λευτέρης Καλογήρου, Χρήστος Καλογήρου, Μακρυδημήτρης, Σακελλάρης, Μπάλα, Χατζαντώνης (55’ Μπρισνόβαλης), Κυριαζής, Κανέλλος, Πίτσης (80’ Σφουγγαριστός), Μανέττας (70’ Παπαγεωργίου)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Τύρελης, Παλάζης, Μ. Μακαρούνας, Σιφωνιός, Πλάτσης, Ισκάς (40’ λ.τ. Πονήρης), Χατζησάββας (75’ Κ. Μπαϊράμης), Ι. Μακαρούνας, Κυριαζάκος (8’ Β. Περνάρης), Χατζηγιαννάκης, Λουκίσσας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments