Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» τον βαθμό στο 90’

«Τσίμπησε» τον βαθμό στο 90’

0
atromitos katavia
Dodekanisos

Στο 90’ κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ατρόμητος Διμυλιάς από την ΑΕ Κατταβιάς. Λίγο πριν από το φινάλε του παιχνιδιού, κατάφερε να ισοφαρίσει και να πανηγυρίσει έτσι μια πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία. Το παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα» ήταν δυνατό, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν πιο δυνατά αλλά τους γηπεδούχους μετά το 20’ σταδιακά να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. Στην επανάληψη, οι παίκτες της ΑΕ Κατταβιάς έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο Ατρόμητος δεν παράτησε ποτέ τον αγώνα και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας στο τέλος.
Μόλις στο 2’ ο Γουμαράς με απευθείας φάουλ έκανε το 0 – 1αλλά στο 40’ ο Μπουμπουλάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 56’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μακρυδημήτρη και πήραν το προβάδισμα (2 – 1). Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν έντονα οφσαϊντ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλλει τον προπονητή τους Γιώργο Μαστρογιαννάκη. Στο 90’ ο Φλεβάρης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Στο 19’ ο Θυριάκης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς και «βοηθοί» του οι Μαυρουδής και Ατσικνούδας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαθεοδώρου, Χρυσόμαλλος (70’ Μπουλουτίδης), Ιντρίσσα, Βλασακίδης (68’ Κυπριώτης), Μπουμπουλάκης, Μυλωνάς, Μακριάς, Τσακμακίδης, Μερκούρης, Κουλιμπαλί, Μακρυδημήτρης (90’ Κωλοβός)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διακοδημητρίου, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Σπαχιού (68’ Καντίνος Γ.), Κρητικός, Θυριάκης, Παστός (57’ λ.τ. Φλεβάρης), Ζουρούδης, Γεωργαντάς (15’ λ.τ. Λολάκης), Γουμαράς, Πετράς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments