Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό

“Τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό

0
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό στη Βέροια απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα απέσπασε ο Διαγόρας στο ξεκίνημα της Football League. Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0 – 0, αποτέλεσμα που ασφαλώς αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του «γηραιού». Μάλιστα δικαιούται να τα έχει με την τύχη της καθώς στο 87’΄ο Κέρι έχασε μοναδική ευκαιρία για να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του. Έκανε το ψηλοκραμαστό πλασέ από καλό σημείο αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε σωτήρια ο Στάμος.
Η Βέροια έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο 9’ όταν μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Σιμόνι πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Σε γενικές γραμμές, ο τεχνικός του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος έδειξε απόλυτα διαβασμένος και κατάφερε να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Τσέλιου. Οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν μεν την υπεροχή όμως δεν μπορούσαν να πλησιάσουν εύκολα τα καρέ του Διαγόρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέντσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χαντζάρας), Σιμόνι
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (46’ Ναβαλόν), Προβατίδης (61’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (74’ Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

Πηγή φωτογραφίας: https://www.kerkidasport.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments