Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» πολύτιμο βαθμό!

«Τσίμπησε» πολύτιμο βαθμό!

0
foivos vati
Dodekanisos

«Τσίμπησε» πολύτιμο βαθμό ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Φοίβο μέσα στην Κρεμαστή! Οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη θωράκισαν την άμυνα τους και στηρίχθηκαν κυρίως στις αντεπιθέσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Φοίβος που δεν ξεκίνησε το παιχνίδι καλά, μπόρεσε να ισορροπήσει από εκεί και πέρα και να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Πίεσαν τον αντίπαλο αναζητώντας το γκολ αλλά όταν έφθαναν στην αντίπαλη περιοχή ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Μπερδεμπές, Μοσχάτος)
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι (65’ Ντόστι), Ορφανίδης Σωκράτης, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Τσουβαλάς, Αξιώτης, Παλάζης, Γιαννακόπουλος (85’ Πανταζόπουλος), Μόσχος, Τρέχας (56’ Παϊζάνος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Ζερβός, Καραγιάννης, Μοσχής, Έλληνας, Αδάμος, Κατσαρής, Παπουρδάνος (80’ Τομάζος), Τριανταφυλλίδης (68’ Κούτσι), Θεοδώρου (56’ Ζωάννου), Χατζησάββας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments