Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τσίμπησαν» βαθμό στη Νίσυρο!

«Τσίμπησαν» βαθμό στη Νίσυρο!

1
IMG 4603
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στη Νίσυρο κατάφεραν να «τσιμπήσουν» οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4 – 4 σε ένα παιχνίδι κατά το οποίο αποθεώθηκε το επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Γιάννη Σπανού πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν με 2 – 0 με σκόρερ τους Καραγιάννη (20΄) και Κετσέ (30’). Οι Νισύριοι αφυπνίστηκαν πριν το φινάλε και μείωσαν στο 41’ σε 2 – 1 με τον Χαρτοφύλλη μπαίνοντας ξανά στον αγώνα. Στην επανάληψη, ο Πολυβώτης μπήκε πολύ δυνατά και στο 56’ ο Σφακιανός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 1. Στο 60’ μάλιστα έφθασαν στην ανατροπή (3 – 2) με τον Καραγιάννη. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν απάντηση καθώς στο 65’ ισοφάρισαν με τον Αρέτπογλου σε 3 – 3. Στο 72’ ο Καραγιάννης έκανε το 4 – 3 και στο 95’ ο Κοκιαντώνης με εντυπωσιακό γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 4.
Το παιχνίδι διαίτητευσε ο Αυγενικός από τον οποίο έχουν παράπονα οι γηπεδούχοι, υποστηρίζοντας ότι κράτησε υπερβολικά λεπτά καθυστέρησης. Και οι Ιππότες όμως «φωνάζουν» για πέναλτι στο 90’ σε μαρκάρισμα πάνω στον Μινάϊ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Πατρίκης, Δ. Καραγιάννης, Όλτης (70’ Κουλάκης), Φωτεινής, Σφακιανός, Δερμιτζάκης, Χαρτοφύλλης Ν. (50’ Καραγιάννης Γ.), Κάσδαγλης (90’ Φασιανός)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Ζωάννου, Κοκιαντώνης, Σώτα, Μ. Μαρίνος, Τσάκε (65’ Πουλλάς), Γκίνος, Αλιάϊ (30’ λ.τ. Αρέτογλου), Γ. Καραγιάννης, Μινάϊ, Εμίρογλου (65’ Μουστούκης)

-Η διοίκηση των Ιπποτών, θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Πολυβώτη Νισύρου για τη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Άγνωστος
Άγνωστος
7 years ago

Ο κύριος αυγενικος ενω ειχε δώσει 2 λεπτά καθυστέρηση ο αγωνα έληξε αφου η ομαδα των ιπποτων ισοφάρισε στο 97 κ τοτε έληξε ο αγωνας. Ο κυριος αυγενικος τον εβρισε παίχτης λέγοντας του εισαι μουνοπανο κ γυρισε τον είδε κ δεν του εκανε ουτε παρατήρηση. Όντως το πέναλτι ηταν κ εδωσε φάουλ.χτυπησε ο τερματοφυλακας απο την ομαδα των ιπποτων κ μπηκε στελεχος τις ομαδας κ τον εβριζε μπροστα στην γιατρο τις ομαδας κ αυτος δεν του ειπε τπτ.και αλλά πολλα έγιναν. Ατομα που δεν ξερουν απο ποδόσφαιρο καλο θα ηταν να μην τους κανουν διαιτητές. Το παιδακι @@@@@@@@@@@@ στο γήπεδο. Ειναι @@@@@@@@.